Ad SquareAd Square


Reviews lego ideeën

Published on januari 24th, 2018 | by Sylvia

0

Elke dag een nieuw LEGO bouwwerk

De eerste reactie die de jongens hebben bij het zien van het 365 dingen om te doen met LEGO steentjes boek is enthousiast. Wat een dik en groot boek! Sebas duikt meteen op de bank en drukt op het vraagteken knopje dat op het boek zit. Dit ‘computertje’ geeft een nummer en die kan je dan opzoeken in het boek en gaan doen. En er staan maar liefst 365 LEGO ideeën in, voor elke dag van het jaar één!

lego ideeënAlle opdrachten worden met zorg bekeken en snel opnieuw op het knopje drukken, dat is een leuke manier om het boek te ontdekken. Het boek is mooi vormgegeven en er staan leuke ideeën in. Er is ook een opdracht dat je een foto of filmpje moet maken van wat je doet (maak je eigen scène) dat is natuurlijk erg leuk. En zo staan er heel uiteenlopende opdrachten in. Je kunt zelfs tegen elkaar spelen door het timer knopje aan te zetten.

Wat wel heel jammer is dat je veel dingen niet kan doen omdat je die specifieke blokjes niet heb. Nu houden de boys hier erg van LEGO maar het moet wel zoals in het boekje staat, dus ook met die blokjes. En hoewel de fantasie van beide jongens erg groot is kunnen ze niet van de gebruiksaanwijzing afwijken (normaal doen ze niks volgens het boekje 😉 maar dit dan weer wel).

365 LEGO ideeën bouwwerken

Het boek wordt hier dus meer ingekeken dan dat ze werkelijk de dingen gaan maken. Toch hoor ik af en toe wel iets voorbij komen wat ze in het boek gezien hebben. En dan niet alleen met LEGO maar ook met andere dingen. Ze halen er toch meer uit dan ik dacht! Als er vriendjes komen en die het boek zien pakken ze het meteen: “whohhh gaaf boek…” En ook zij beginnen meteen op de vraagtekenknop te drukken.

Kortom: het is een erg leuk boek, als je iets kan bedenken voor de blokjes die je niet heb kan je er erg veel van maken. Wil je alles precies zo doen als op de plaatjes is het wat lastiger en moet je even goed zoeken wat je wel kan maken. Het boek ziet er in ieder geval erg aantrekkelijk uit en wordt regelmatig gepakt gewoon om in te kijken! En om op de knopjes te drukken natuurlijk!!

Is dit boek ook echt iets voor jouw zoon? Shop hem hier

Meer jongensspeelgoed >>

lego ideeën

WINNEN!

Is jouw zoon ook fan van LEGO maar weet hij soms niet goed wat hij moet bouwen? Doe dan mee met onze winactie en maar kans op dit LEGO ideeën boek! Laat hieronder je gegevens achter, that’t it! Donderdag 1 februari maken we de gelukkige winnaar bekend. Good luck!

Gefeliciteerd Daan Broekers! Jij wint dit stoere LEGO ideeën boek! Stuur je gegevens naar info@boyslabel.com, dan zorgen wij ervoor dat je het boek zo snel mogelijk krijg thuis gestuurd. Stuur je ons nog een foto als je het hebt ontvangen? Vinden we leuk!

lego ideeën

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑