Een overzicht met de leukste mamablogs

20 maart 2019

Bloggen, we kunnen er niet meer omheen. Het lijkt wel of de hele wereld blogt, vlogt of een youtube kanaal heeft waar hij of zij ons meeneemt in een kijkje in zijn/haar leven. Maar stiekem lezen en bekijken we dit ook graag. Daarom ging ik op zoek naar een lijst met de leukste mamablogs. 

Leukste mamablogs en blogsites

Ik heb een lijst samengesteld van de leukste mamablogs die wij graag volgen. En met volgen bedoel ik het lezen op hun blogs of tegenwoordig ook via hun inspirerende Instagram accounts.  Zo hoef je al het zoekwerk niet meer te doen. Staat jouw favoriete blog ertussen?

favoriete blogs, inspirerende bloggers, leukste mamablogs

1# Just by Manon

Kindermode daar zijn we hier gek op en weet je waar we ook gek op zijn? De kindermodeblog van Just by Manon. Deze kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel, maar mag niet ontbreken aan deze lijst met leukste mamablogs op Boyslabel. Mede natuurlijk omdat Manon ook een jongensmoeder is. Laat je inspireren!

2# Leuk met Kids

Maud, van blogsite Leuk met Kids is altijd op zoek naar leuke dingen: kindvriendelijke uitjes of speelplekken, hotspots in de stad of juist idyllische plekken erbuiten, leuke winkels, knutseltips voor de kids en nog veel meer! Leuk met kids is de plek waar ze al haar ideeën en tips kwijt kan en deelt met haar volgers. Inmiddels doet ze dit niet alleen maar samen met meerdere gastbloggers. Helemaal leuk is haar eigen Leuke Update, waar ze om de week een kijkje geeft, met mooie foto’s, in haar eigen week met daarbij altijd heel veel uitjes voor kinderen.

3# Meer met Mama

Maddy van Meer met Mama schrijft lekker vlot en zit vol met informatieve artikelen een eerlijke verhalen over onderwerpen waar je naar zoekt als onwetende vrouw of mama. Ouderschap bestaat namelijk niet alleen uit liefde, lol en zorgen voor, maar ook spoken er heel wat vragen door je hoofd. Ook staan hier regelmatig artikelen over besparen of budget. Heel fijn, want ja, iedereen wil besparen waar kan toch?

Ook leuk:  de leukste baby blogs >>

4# BatBoy

Jongensmama blogger Krystle is moeder van 3 jongens; Deon, Sten en Brent. Een echt mannen huishouden waar de kleur roze ‘not done’ is en stoeien en scheuren in de broeken in ‘must’ is! Op haar blog BatBoy schrijft zij persoonlijke verhalen en jongensmama blogs van zwangerschap tot jongensstreken. Maar ook over leuke DIY tips, uitstapjes en lifestyle. Aanrader en een blogsite om in de gaten te houden!

5# LoveBirds

Ben jij een trouwe lezer van de blogs op Boyslabel dan weet je dat Maryke geen onbekende voor Boyslabel. Zij is al jaren een vaste blogger voor Boyslabel, maar we noemen haar nog maar eens: LoveBirds is haar site, waar ze haar prachtige, handgemaakte producten en ontwerpen laat zien. Zij heeft 2 zoons, is heel creatief en openhartig over haar leven en haar interesses. Haar blogs zijn grappig om te lezen, maar ze kan juist ook heel serieus en informatief zijn. Iedere keer weet ze me weer te verbazen.

6# Papablogger

Het hele internet staat er vol mee: blogs van zwangere, net bevallen of door de wol geverfde moeders. Blogs over zwangerschap, bevallen, opvoeden, spuitluiers, speelgoed, meubels, luiertassen en wat al niet meer! Wat Rob echt mistte, was een blog met een andere invalshoek. De andere persoon die een levensveranderende ervaring tegemoet gaat. Blogs over dingen die (aankomende) papa’s boeien! In plaats van een mamablog voor de verandering een keer een papablog! WE LOVE IT!

7# Alweereennieuwemoederblog

Jaja, alweer een nieuwe moeder blog … maar deze is van Elisabeth. Deels met humor maar ook veel serieuze onderwerpen maakt ze bespreekbaar. Ze is voedingsdeskundige en daardoor is er een schat aan informatie op haar blog te vinden. Maar ook heeft ze een zoontje Antonie en hij heeft het Downsyndroom. Met haar blog wil ze laten zien dat het hebben van een kind met Downsyndroom gewoon heel normaal is. Normaal, omdat het de meest voorkomende chromosomale afwijking is. Omdat er zo’n 250 tot 350 kinderen met Downsyndroom per jaar geboren worden. Openhartig, luchtig, met humor en bespreekbaar. Een blog om te volgen dus!

8# Mommyhood

Mommyhood.nl is het lifestyleblog van Shirley, een 31-jarige uit Aalsmeer die moeder is van Skyler (nov ’13) en Maddox (apr ’17). Naast de persoonlijke verhalen over het moederschap kun je hier terecht voor reviews van diverse (moeder & kind) producten en lezen over de leukste kleding, mooie kinderwagens, fijn speelgoed, eten, interieur en al het andere wat ons leven net even leuker maakt. We zijn immers meer dan moeder alleen en hebben meerdere interesses. Een blogger in hart en nieren die houdt van schrijven, informatie zoeken en delen.

Nog meer inspirerende bloggers

Mamablog Website
Budgettella www.budgetella.nl
Club van Relaxte Moeders www.clubvanrelaxtemoeders.nl
Citymom www.citymom.nl
Go or No Go www.go-or-no-go.nl
Hare Maristeit www.haremaristeit.nl
Kindermusthaves www.kindermusthaves.nl
LadyLemonade www.ladylemonade.nl
Love2bemama www.love2bemama.com
Mama van Liam www.mamavanliam.nl
Mamaplaats www.mamaplaats.nl
Paper Boats www.paperboats.nl
Vett www.vett.nl

 

Nog meer leukste mamablogs en bloggers

Heb jij, na het bekijken van onze lijst met leukste mamablogs nog aanvullingen? Mis je die ene leuke blogsite nog bij deze lijst? Of heb jij misschien zelf wel een hele inspirerende blog die wij echt moeten lezen? Mail ons: info@boyslabel.com en dan voegen wij jouw tip ook toe. Doen hoor!

Lees meer mamablogs op: Babylabel online blog magazine >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

corrigerend-ondergoed-1

Zo word je als moeder minder onzeker over je lichaam na de geboorte van je zoon

Ben je onlangs moeder geworden? Niet alleen is dat een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven, ook kan...
ONTPLOFFINGSGEVAAR, IK ONTPLOF TEGEN MIJN KINDEREN

ONTPLOFFINGSGEVAAR

“DANIËL NIET DOEN! Kijk nou eens wat een zooi je hebt gemaakt. Kom er maar gelijk uit het is klaar...
samen in de tuin werken, groene vingers, kind tuin werken, plantjes planten, opvoeding

Groene Vingertjes

Sinds het lente is en de dagen steeds zonniger worden is dat voor ons het teken om de tuin onder...