boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs van Colinda

Published on april 9th, 2013 | by Colinda

0

MAX STEEL

Vol verwachting zijn wij op weg, met drie jongens stuiterend op de achterbank van de auto, naar de première van de nieuwe Action Hero MAX STEEL.

MAX STEEL

De jongens zijn al flink in de stemming te horen aan alle ‘kjteng, tjak en pieuw’ geluiden. Gelukkig heeft de organisatie hier al rekening mee gehouden en bij aankomst zien ze een super verassing.

Een grote stormbaan staat klaar met hierop al een flink aantal jongens die bezig zijn om zo snel mogelijk de overkant te halen. Natuurlijk gaan onze jongens deze uitdaging ook aan en nadat de schoenen uit zijn, vliegen ze achter elkaar aan de baan op om als eerste aan de andere kant te zijn. Tussen benen en armen van andere wildebrassen door komen ze heel aan. Her en der wordt er wel een traantje weggepinkt, een ongelukje met een been of arm tegen een ander aan. Onvermijdelijk.  Aan het eind krijgen ze als beloning een keycord met een toegangspas voor de première.

Max steel event, max steel film, max steel pop pen, mattel

Op de straat is een grote afbeelding van de held met zijn grootste rivalen met krijt getekend. Hier mogen ze in de rij gaan staan om een polaroid foto te laten maken met Max en de schurken op de achtergrond. Na 10 min zijn ze aan de beurt en een beetje onwennig staan de jongens te poseren voor de fotograaf en alle mensen die in de rij staan. Maar ook hier weer: de vuist omhoog om ten strijde te trekken.

Dan is het moment om naar binnen te gaan, langs de bewaking en over de blauwe loper. Ook hier maken we snel nog een coole foto. De toegangskaartjes worden gecontroleerd we kunnen naar binnen. Hier is alles perfect geregeld voor de mannen.

Premiere vol BN’ers

Ze mogen de grote trap op om snoep en drinken te scoren. Ook moet er nog één plassen, gelukkig vlak voor dat we naar binnen moeten en niet tijdens de film. Dan gaan eindelijk de deuren open van de grote zaal en kunnen we naar binnen. In een glimp zie we nog enkele BN’ers die ook uitgenodigd zijn.

Hier staat voor de ingang een grote tafel met zakken popcorn en snoep uitgestald en gretig pakken ze allemaal wat. We zitten goed op de tweede rij van boven. Voor de film wordt het pupliek nog even flink opgehitst voor het openen van een promotie filmpje. Alle kinderen mogen ‘BOE’ roepen en de voorste rij mag zelfs met popcorn gooien. Dit laten de jongens zich geen twee keer zeggen en beginnen enthousiast met iedereen mee te gooien en te schreeuwen.

Film Max Steel

Na een korte presentatie begint de film dan toch echt. Maxwell McGrath is een avontuurlijke jongen van 16 jaar waar jongetjes zich goed mee kunnen identificeren. Max heeft een geheim, een bijzondere gave, hij bezit  turbo power! Deze power kan Max alleen niet controleren. Dan wordt hij voorgesteld aan Steel,  een buitenaardse krijger.

Wanneer hun beide werelden samenkomen ontstaat er  een explosieve transformatie. Ze kibbelen en nemen elkaar in de maling. Kunnen Max en Steel samen de wereld redden voordat ze elkaar afmaken? Het begint misschien als een moeizame samenwerking, maar uiteindelijk groeien de twee uit tot een onverslaanbaar Turbo Team. Samen beschermen Max en Steel de wereld tegen de meest angstaanjagende schurken als dé nieuwe superheld van het universum MAX STEEL.

De jongens hebben vol bewondering (en met open mond) zitten kijken en af en toe hoorden we kreten als COOL, WAUW en TE GEK.

Disney XD

Helaas was de Action Hero MAX STEEL er zelf niet bij, maar wat zijn de jongens blij met de spullen uit de goodiebag. Ze hebben een te gek avontuur beleefd en kunnen niet wachten tot MAX STEEL zaterdag 13 april op Disney XD verschijnt. Zij zitten voor de buis met hun vuist omhoog! Tot die tijd spelen ze games op de officiële website van MAX STEEL. Hier vind je alles over de action hero, leuke weetjes, filmpjes, games, downloads en nog veel meer. Kijk hier >>>

max steel

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑