hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs afscheid nemen zoon, op vakantie met zijn vader, gescheiden ouders, mamablog, boyslabel

Published on augustus 15th, 2018 | by Yasmin

0

Op vakantie met zijn vader…

Met een raar gevoel zet ik de wekker uit. Vandaag is de dag… de dag dat ik Xavi wegbreng naar z’n vader voor een heerlijke vakantie. De dag dat ik met buikpijn rondloop omdat we elkaar 10 dagen niet gaan zien. Hij gaat op vakantie met zijn vader.

Op zoek naar leuke vakantie adresjes? Kijk hier >>

Op vakantie met zijn vader

Maar eerst staat er nog een bezoekje KNO arts op de agenda. Xavi heeft nogal last van bloedneuzen, daarom “brandt” de kno arts indien nodig Xaav z’n neus dicht. Dit gebeurt gemiddeld 3 keer per jaar en voor we het weten staan we weer buiten.

Ik heb beloofd dat we wat lekkers gaan kopen voor in het vliegtuig en ook een boek mag in Xaav z’n tas niet ontbreken. Hij is al net zo’n boekenworm als ik en met een vliegreis van ongeveer 10 uur voor de boeg, kan je maar van alles bij je hebben!

Thuis pakken we z’n tas in en gaat de tijd veels te snel voorbij, de knoop in mijn maag wordt als groter en na het eten is het dan ook echt tijd om te gaan… De katten worden nog even geplet in een kroel en na 3 keer te zijn teruggelopen om ze nog een keer te kroelen gaan we.

De rit van 5 minuten naar z’n vader lijkt nu maar 1 min en met een zwaar gevoel rij ik mijn oude straat in… we stappen uit en bellen aan. Mijn ex doet enthousiast open, hij heeft zin in de vakantie uiteraard en ik sta met gezicht op regenbui code oranje! Want Xavi gaat met zijn vader op vakantie en ik blijf thuis…

Afscheid nemen

Afscheid nemen, ik ben er niet zo goed in. Natuurlijk gun ik Xavi een fantastische vakantie, maar ik zal hem vreselijk missen!!

Ik geef z’n tas, paspoort en druk mijn ex op z’n hart dat hij op hem moet letten en dat als er iets gebeurt ik hem omleg. Hij lacht en zegt “Yas, maak je niet zo druk, het komt goed, ik let goed op ons Aappie”

Ik geef Xavi een hele dikke knuffel en schiet uiteraard vol, overlaad hem met kusjes en zeg hem dat ik van hem hou en dat hij het super super leuk gaat hebben.

Dat hij maar moet bellen als hij zin heeft en dat als hij niet wil bellen dit ook prima is…

Ik geef hem nog een laatste kus en kroel en spring vol emoties in mijn auto om die om de hoek te parkeren en aan te bellen bij mijn vriendinnetje Zeliha. Even alles laten zakken, een wijntje en omschakelen, want het is nu even 10 dagen Yasmin-tijd.

Gaat jouw kind ook op vakantie met zijn vader? Wat is jouw ervaring?

Bekijk de nieuwste winterjassen voor jongens >>

Bekijk ook de nieuwe wintercollectie van Indian Blue Jeans >>

Stoere vakantie tips >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!