Hippe robot smartwatch voor kinderen

20 januari 2022

Wat geef je een kind dat alles al heeft? Hmm, goede vraag. Sef heeft speelgoed genoeg. Sinds kort kan hij klokkijken, dus een horloge zou niet verkeerd zijn. Nou… en of dit een horloge is. Sef mocht voor Boyslabel de robot smartwatch voor kinderen Tobi 2 van Little Tikes testen. Ik had zelf de gebruiksaanwijzing wel gelezen, maar had besloten hem alles zelf te laten ontdekken. Hij heeft er tenslotte genoeg tijd voor 😉 Dan merk je dat kinderen dat al prima zelf kunnen. Sowieso wist Sef meteen hoe hij moest swipen of welke icoon wat betekent. De smartwatch werkt heel intuïtief. Sef is 7 jaar en hij is oud genoeg om de smartwatch zelf te leren gebruiken en hij vindt de spelletjes ook echt leuk.

Deze robot smartwatch heeft alles

Sef begon met alle instellingen, maar was al snel afgeleid door de spelletjes die je op de smartwatch kunt doen. Ik zag een racespelletje, een dansspelletje, 3 op een rij en memory voorbij komen. Je kunt er foto’s en selfies mee maken en er zit LED verlichting in.

robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge, fithorloge kind

Sef is helemaal blij met zijn nieuwe robot vriendje!

Dit robot vriendje moet ook bewegen, eten en slapen voor een gezonde leefstijl

Toen zag ik Sef ineens jumping jacks maken. Ik dacht dat hij extra wilde bewegen voor de stappenteller, omdat hij anders zijn doel niet zou bereiken. Maar blijkbaar laat deze smartwatch voor kinderen ook oefeningen zien die je aantal seconden moet volhouden voordat er weer een nieuwe oefening komt. Dus Sef aan de fitness. Later zei Sef dat ‘hij’ moest eten. Met ‘hij’ bedoelde hij de smartwatch. Mijn man zei meteen dat het de Tamagotchi van deze tijd is en dat zou best wel eens kunnen. Je geeft hem eten, hij laat verschillende emoties zien en heeft zijn slaap en beweging nodig. Zo blijft de smartwatch blij en tevreden.

robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge, fithorloge kind

Leerzame spellen en fun games op je horloge

Er wordt een losse houder meegeleverd, daar kun je het horloge in doen, zo kun je hem neerzetten of makkelijk vasthouden.

Als ouder kun je de tijd instellen, zodat je kind niet eindeloos de smartwatch zit te spelen. Met de USB-kabel kun je het horloge opladen en kun je de foto’s op je computer zetten. Ook zitten er rekenspelletjes en kan je kind leren klok kijken. Het is dus niet alleen maar games en fun. Spelenderwijs leert hij er dus ook iets van.

Sef liet me trots alle opties zien die hij al ontdekt had. Ik vroeg hem of hij wist of je er ook de tijd op kunt zien. Gelukkig, de gewone klok wist hij ook te vinden. Lijkt deze robot smartwatch toch nog een klein beetje op een horloge.

robot smartwatch, smartwatch voor kinderen, little tikes horloge, kinderhorloge, fithorloge kind

Kijk hier wat hij allemaal kan

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

GPS kinderhorloge, spotter GPS watch, gps kidswatch

Spotter GPS kinderhorloge getest

Buitenspelen is het liefste wat Boris doet. Gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur de buurt in. Maar het...
Vivofit activity tracker, activity tracker voor kinderen, review Vivofit activity tracker, review activity tracker

De vívofit jr2 activity tracker; beweeg jij wel genoeg?

Sinds kort heb ik iets nieuws op mijn telefoon, een stappenteller. Ik was wel eens benieuwd hoeveel ik nou op...
wanderwatch

Veilig buiten spelen met de Wanderwatch

Herken jij dit? Een korte mededeling: “mam, ik ga buitenspelen” en weg is je zoon. Je roept hem nog even...