Slim shoppen in de zomer uitverkoop.

3 augustus 2022

De zomer is in volle glorie maar intussen komen de wintercollecties de winkels alweer binnen gedruppeld. Dat betekent dat de zomercollecties er met flinke kortingen uit gaan. En zeg nou zelf, ‘jij bent toch ook dol op korting’? Als je een beetje in het voren denkt kun je heel slim shoppen in de zomer uitverkoop! Lees mee hoe…..

Direct door naar de zomer uitverkoop

De temperaturen lopen deze maand behoorlijk op met wel dagen over de 35 graden of misschien heb je nog wel een heerlijke zonvakantie in het verschiet. Dan is het nu de tijd om nog net even dat ene leuke setje te scoren of die toffe paar sneakers die je eigenlijk niet perse nodig had maar wél heel graag nog wilde hebben. De zomercollectie van diverse toffe merken zoals Retour, Vingino, B.nosy en Raizzed liggen nu in ieder geval met heel veel korting in de winkels.

retour jeans

Zwembroeken in de uitverkoop

Met deze dagen ben je natuurlijk vooral veel aan het water te vinden. Een lekker dagje strand of naar het zwembad vinden de meeste jongens wel leuk. Dat is mazzel want ook de zwemkleding is al met een mooie korting te koop en met meerdere warme dagen achter elkaar is het natuurlijk wel fijn om eens van zwembroek/short te kunnen wisselen.

Zwembroeken in de uitverkoop

Slim shoppen voor de herfst

Heb je niet echt meer iets nodig voor de warme dagen, denk dan al vast vooruit voor de herfst die komen gaat. In de zomer uitverkoop is namelijk genoeg leuks te verkrijgen wat je met gemak in de herfst nog door kunt dragen. Denk hierbij aan de lange broeken of een vest, jasje of toffe sweater. Zo heb je voor een leuk bedrag al snel een paar mooie sets voor het najaar. Dat is nou slim shoppen in de zomer uitverkoop.

Vest shirt broek sneakers van foto 1

sweater shirt broek sneakers van foto 2

Blouse shirt jeans sneakers van foto 3

Alvast voor de zomer volgend jaar inslaan

Heb jij als moeder een beetje duidelijk voor ogen hoe de groei van je zoon verloopt dan kun je natuurlijk ook alvast wat kleding in het voren shoppen voor volgend jaar. Leg dit netjes in een afgesloten bak aan de kant en je hebt voor volgend jaar al vast wat in huis.

Mega veel korting met extra kortingscode

Ben jij ook van het slim shoppen dan heb je nu bij kleertjes.com extra veel geluk want bovenop de sale prijzen ontvang je met de kortingscode 20EXTRA nog eens 20% extra korting op je bedrag. Zo lopen de kortingen op tot meer dan 70%!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stoere kinderkleding, stoere jongenskleding, stoer kinderkleding merk

Stoere kinderkleding voor stoere boys

Ben je op zoek naar stoere kinderkleding voor jongens? Heb jij ook een stoere boy in huis die er graag...
gepersonaliseerd cadeau, persoonlijk cadeau, foto cadeau, bestecanvas, foto cadeau korting

Deze kerst wordt heel persoonlijk …

De kerstdagen komen er weer aan. Super leuk natuurlijk en ik kan echt genieten van deze tijd van het jaar....
Marble-rush-knikkerbaan-vtech-knikkerbaan-Marble_Flitzer

De vetste knikkerbaan bouwen ze gewoon thuis

Draait niet alles in ’t leven om de knikkers? Precies! Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk vaardig mee...