hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Spelen speelgoed van het jaar 2019, turbo force racers, jongensspeelgoed

Published on september 18th, 2019 | by Birgit

0

Speelgoed van het Jaar 2019

De gezellige wintermaanden zijn in aantocht. Dat betekent iets meer binnenspelen en iets minder buitenspelen. Even lekker spelen met al het leuke speelgoed wat de kids al in de kast hebben liggen. Mijn kinderen hebben echt wel hun favoriete speelgoed, maar een beetje afwisseling met nieuw speelgoed is altijd leuk. En met het oog op de komende feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis wil je natuurlijk wel weten welk speelgoed er leuk en goed is om mee te spelen voor jouw kind. De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde speelgoed voor het jaar 2019. Hierbij kun jij ook al dit leuke speelgoed winnen. Lees verder!

Check de nieuwste speelgoed trends >>

Spelen is belangrijk voor kinderen en volwassenen

Het is belangrijk om te spelen en dat geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor 12 plussers én ook voor volwassenen! Samen Spelen zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers adviseert om iedere dag minimaal 30 minuten te spelen!

Speelgoed van het Jaar 2019

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

Welk spel of speelgoed uiteindelijk de winnaar van de desbetreffende categorie wordt bepaal jij! Stem op jouw favoriete genomineerde speelgoed en maak kans om dit genomineerde speelgoed daadwerkelijk te winnen.

Het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2019

Speelgoed van het Jaar – leeftijd van 0 tot en met 3 jaar

Ontdekken is spelen voor baby’s en kleine kinderen. Een baby verkent de wereld om zich speelgoed van het jaar 2019, babyspeelgoed 0-3 jaarheen door kijken en voelen en luisteren. Hierbij trekken vooral felle kleuren en geluiden trekken zijn/haar aandacht. Lees meer over het genomineerde speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar op Babylabel. En lees ook de review over Codi mijn RoboDino van VTech. Dit is zo leuk speelgoed voor de kleine kinderen!

1. Brain Train – SmartGames

2. Codi, Mijn RoboDino – VTech Electronics

3. ZoomiZooz, Klim Verken Boomhuis – VTech Electronics

Lees ook: cadeau tips jongen 2 jaar >>

 

Speelgoed van het Jaar 2019 – leeftijd 4 & 5 jaar

Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid. De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het SPEELGOED VAN HET JAAR 2019, SPEELGOED KIND 4 JAAR, SPEELGOED KIND 5 JAARspeelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

1. Bob Bilnaad – Hasbro

2. Crocs’ Socks! Krok’s Sokken – BS Toys

3. Smart Farmer – SmartGames

4. Cubby de Beer – Hasbro

5. Tropical Zoo – TM Essentials

Lees ook: cadeau tip jongen 4 jaar >>

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 6 & 7 jaar

Competitief kunnen kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar zijn en zeker ook jongens. Elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in. Of dat spelen nu buiten genomineerd speelgoed van het jaar, speelgoed 6 jaar, speelgoed kind 7 jaarmet vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders, maakt niet uit.

1. Blazelets Style Studio – Ravensburger

2. Lynx – Identity Games

3. #Snapstar – Yulu

4. Colour Catch – SmartGames

5. Turbo Force – Super Racetrack Set – VTech Electronics

 

Speelgoed van het Jaar 2019 – leeftijd 8 & 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatief, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken speelgoed van het jaar, speelgoed kind 8 jaar, speelgoed kind 9 jaarwant ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

1. Atlantis Escape – SmartGames

2. De Schatzoekers van de Kuala-archipel – 999 Games

3. De Newbury Spookschool – Lego

4. Nerf Fortnite AR-L Blaster – Hasbro

5. Grote burcht van de Novelmore ridders – Playmobil

Lees ook: cadeau tip jongen 8 jaar >>

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 10 & 11 jaar

Voor kinderen in de leeftijd 10 jaar en 11 jaar mag het speelgoed wel wat ingewikkelder en uitdagender zijn. Spelletjes spelen, moeilijke constructiebouwwerken cadeau kind 10 jaar, cadeau kind 11 jaar, speelgoed kind 10 jaarmaken en techniek is leuk en interessant voor deze leeftijd.

1. De kwakzalvers van Kakelenburg – 999 Games

2. Escape Room The Game: Jumanji Family Edition – Identity Games

3. Menara – 999 Games

4. Pictonary Air – Mattel

5. Slide Quest – Asmodee

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 12 t/m 17 jaar

Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen leuk is. Naast bouwpakketten en allerlei soorten puzzels zijn er interessante en leuke spellen. Spellen rond een
cadeau kind 12 jaarthema waar je een tijd lang mee bezig bent of spellen die kennis testen.

1. Exploding Kittens – Asmodee

2. Leipe Lama’s – Selecta Spel en Hobby

3. Pandemic Rapid Response – Asmodee

4. Rolit – Goliath

 

Speelgoed van het Jaar 2019 – 18+

Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen leuk is. Naast bouwpakketten en allerlei soorten puzzels zijn er interessante en leuke spellen. Spellen rond een
thema waar je een tijd lang mee bezig bent of spellen die kennis testen. Ook in groepen spelen is leuk en wordt vaker door jong volwassenen gedaan.

1. Clever – 999 Games

2. Escape Room The Game: 2 Players – Identity Games

3. What Do You Meme – Megablue

4. Wingspan – 999 Games

 

Welk speelgoed wordt winnaar van Speelgoed van het Jaar 2019

Op 11 september 2019 heeft Kim Kötter bij Spelekids in Loosdrecht op de stemknop gedrukt waardoor officieel het stemseizoen voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar is gestart. Ruim 70 kinderen waren bij dit moment aanwezig en velen zijn direct hun stem gaan uitbrengen.

Niet gewonnen? Je kunt nog stemmen en winnen

Iedereen die stemt, maakt kans op het genomineerde speelgoed. Daarvoor moet de stemmer minimaal één favoriet artikel kiezen in een categorie, en maximaal in zeven. Ook degenen die de kleurplaat mooi inkleuren kunnen genomineerd speelgoed winnen. Tot en met 3 november kan iedereen hier stemmen. Op 6 november worden de winnaars bekend gemaakt.

WINNAARS Speelgoed van het Jaar 2019 zijn:

De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2019 zijn geworden:

0 t/m 3 jaar        : ZoomiZooz Klim Verken Boomhuis (VTech)
4 en 5 jaar           : Smart Farmer (Smart)
6 en 7 jaar           : Lynx (Identity Games)
8 en 9 jaar           : De Newbury Spookschool (Lego)
10 en 11 jaar       : De Kwakzalvers van Kakelenburg (999 Games)
12 t/m 17 jaar     : Rolit (Goliath)
18 plus                 : Escape Room The Game: 2 Players  (Identity Games)

 

TIP: super leuke speelgoed winkel >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!