boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen super mario LEGO, speelgoed van het jaar, speelgoed van het jaar 2020, speelgoed van het jaar verkiezing, het leukste speelgoed

Published on oktober 22nd, 2020 | by Birgit

0

Speelgoed van het Jaar verkiezing 2020

De gezellige wintermaanden zijn in aantocht. Dat betekent iets meer binnenspelen en iets minder buitenspelen. Even lekker spelen met al het leuke speelgoed wat de kids al in de kast hebben liggen. Mijn kinderen hebben echt wel hun favoriete speelgoed, maar een beetje afwisseling is altijd leuk. En met het oog op de komende feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis wil je natuurlijk wel weten welk speelgoed er leuk en goed is om mee te spelen voor jouw kind. De Speelgoed van het Jaar verkiezing heeft een overzicht gemaakt van het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2020. Hierbij kun jij ook al dit leuke speelgoed winnen. Lees verder!

Check de nieuwste speelgoed trends >>

Spelen is belangrijk voor kinderen en volwassenen

Het is belangrijk om te spelen en dat geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor 12 plussers én ook voor volwassenen! Samen Spelen zorgt voor het welzijnsgevoel, het verbindt en allerlei vaardigheden worden aangeleerd. Het meest belangrijke van spelen is dat het plezier geeft. Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers adviseert om iedere dag minimaal 30 minuten te spelen!

Speelgoed van het Jaar verkiezing 2020

Maar welk speelgoed is goed en geschikt voor je kind. Dit heeft natuurlijk te maken met de leeftijd en interesse van je kind. De leukste spellen en speelgoed worden ieder jaar genomineerd door een onafhankelijke jury, ieder met een andere achtergrond van pedagoog tot redacteur of inkoper om te zien wat er op de markt is / gaat komen en een keuze te maken. Hierbij wordt er rekening gehouden met criteria zoals speelwaarde, originaliteit, vormgeving, prijs/kwaliteit etc. Wat volgt is een overzicht van het genomineerde Speelgoed van het Jaar dat vervolgens voorzien van het logo van de verkiezing in de winkels is te vinden.

Lees onze review LEGO Super Mario >>

louis liaan, speelgoed verkiezing van het jaar 2020

Super leuk spel: Louis Liaan van Megableu

Welk speelgoed wordt winnaar van Speelgoed van het Jaar 2020

Welk spel of speelgoed uiteindelijk de winnaar van de desbetreffende categorie wordt bepaal jij! Stem op jouw favoriete genomineerde speelgoed en maak kans om dit genomineerde speelgoed daadwerkelijk te winnen.

bank attack bank attack spel mega blue, speelgoed verkiezing van het jaar 2020

Spannend: Bank attack

Stemperiode start op 9 september

Vanaf vandaag tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen  op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd.

Door een stem uit te brengen, bepaal jij mede wie de winnaar van het Speelgoed van het jaar 2020 wordt én maak je zelf kans op genomineerd speelgoed of spellen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

WINACTIE

Ook bij ons kun je jouw favoriete speelgoed winnen! Wat moet je hiervoor doen? Breng jouw stem uit op de site van Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Hier kijk je welk speelgoed jij leuk vindt (samen met je kind) en stem je (hiermee maak je ook nog eens kans om dit speelgoed te winnen!). Daarna keer je terug naar deze pagina en laat je ook hier weten op welk speelgoed jij gestemd hebt. Wij maken binnenkort hier de winnaar bekend van zijn/haar gekozen favoriete speelgoed. Good Luck!

Uit de vele inzendingen is de winnaar geworden: Lisanne Kijk in de Vegchte met het spel: Louis Liaan. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm dit speelgoed thuisgestuurd krijgt. Heel veel speelplezier!

Niet gewonnen? Je kunt nog stemmen op de site van Speelgoed van het Jaar verkiezing! Stem op jouw favoriete genomineerde speelgoed en maak kans om dit genomineerde speelgoed daadwerkelijk te winnen. Op 4 november worden de winnaars bekend gemaakt.

Bekijk de leukste Sinterklaas cadeautjes voor jongens >>

Het genomineerde

Speelgoed van het Jaar 2020

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 0 tot en met 3 jaar

Ontdekken is spelen voor baby’s en kleine kinderen. Een baby verkent de wereld om zich heen door kijken en voelen en luisteren. Hierbij trekken vooral felle kleuren en geluiden trekken zijn/haar aandacht. Lees meer over het genomineerde speelgoed in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar op Babylabel.

  1. Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf
  2. SmartMax My First Sounds & Senses

Lees ook: cadeau tips jongen 2 jaar >>

Speelgoed van het Jaar 2020 – leeftijd 4 & 5 jaar

Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid.

De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

1. Jumbo – Ik Leer Symmetrie

2. SmartGames – Jaak en de Bonenstaak

3. Megableu – Louis Liaan

4. Spin Master – PAW Patrol Ultimate Police Cruiser

 

Lees ook: cadeau tip jongen 4 jaar >>

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 6 & 7 jaar

Competitief kunnen kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar zijn en zeker ook jongens. Elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in.

 Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders, maakt niet uit.

1. HASBRO – FurReal – Mama Josie de Kangoeroe

2. LEGO Avonturen met Mario starter set

3. Megableu – Bank Attack

4. SmartGames – Froggit

 

Speelgoed van het Jaar 2020 – leeftijd 8 & 9 jaar

Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatief, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

 

  1. Cartamundi – Color Addict
  2. LEGO – DOTS BFF armbandenset
  3. 999 Games – LAMA

 

 

Lees ook: cadeau tip jongen 8 jaar >>

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 10 & 11 jaar

Spelletjes spelen, nog ingewikkelder constructie bouwwerken maken en techniek is leuk en interessant voor deze leeftijd. Moeilijker spellen spelen kinderen van deze leeftijd ook graag.

  1. JUMBO – Overbooked
  2. 999 Games – De Zoektocht naar El Dorado
  3. SmartGames – Cube Duel

 

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 12 t/m 17 jaar

Spelen houdt al lang niet meer op als je de basisschool verlaat. Dat komt ongetwijfeld omdat het aanbod steeds meer gericht wordt op 12 plussers.

1. Jolly Dutch – Herrlof

2. 999 Games – Stay Cool

 

 

Speelgoed van het Jaar – leeftijd 18 plus

Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen leuk is zeker de laatste maanden! Naast bouwpakketten, constructiespeelgoed en allerlei soorten puzzels zijn er interessante en leuke spellen. Spellen rond een thema waar je een tijd lang mee bezig bent of spellen die kennis testen.

  1. 999 Games – The Crew
  2. Tucker’s Fun Factory – Black Stories Uni Edition

 

WINNAARS van het jaar 2019 zijn:

De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2019 zijn geworden:

0 t/m 3 jaar        : ZoomiZooz Klim Verken Boomhuis (VTech)
4 en 5 jaar           : Smart Farmer (Smart)
6 en 7 jaar           : Lynx (Identity Games)
8 en 9 jaar           : De Newbury Spookschool (Lego)
10 en 11 jaar       : De Kwakzalvers van Kakelenburg (999 Games)
12 t/m 17 jaar     : Rolit (Goliath)
18 plus                 : Escape Room The Game: 2 Players  (Identity Games)

 

TIP: super leuke speelgoed winkel >>

Tags: , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑