Speelgoed winnen: Bordspel Lynx

10 december 2019

Zie jij hier op Boyslabel ook altijd leuk speelgoed voorbij komen? Natuurlijk gun jij jouw zoon of je neefje of je kleinkind ook dit leuke speelgoed wel. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom regelen wij deze Speelgoed WINNEN winacties. Wij willen onze trouwe fans en volgers graag belonen en regelen daarom met al deze leuke winacties, zodat jullie kans maken op dit leuke speelgoed. Wil jij speelgoed winnen? Doe mee onderstaande winactie.

Het nieuwste jongensspeelgoed >>

Speelgoed winnen?

Speelgoed kun je niet genoeg hebben voor je kinderen. Lekker samen spelen en zo spelenderwijs leren en ontdekken. Maar wij weten als geen ander dat speelgoed ook best prijzig kan zijn. Helemaal wanneer je meerdere kinderen hebt en deze ook nog ieder seizoen een nieuwe outfit wilt geven. Dan blijft er wel eens geen geld over voor speelgoed. Daarom maken wij binnenkort iemand blij met een het nieuwste speelgoed. Op dit moment hebben wij onderstaande speelgoed winacties lopen:

speelgoed jongen 2 jaar, speelgoed 2 jaar, cadeau kind 2 jaar, jongenscadeau

Flipperkast

Houten keuken

Graafmachine om op te zitten

Loopfiets

Houten garage

Houten werkbank & toolbelt

Stoere gitaar

Bal met naam #nooitmeerkwijt

Wobbel balansbord

VTech garage

Voetbalspel

WINACTIE: Speel het razendsnelle actiespel Lynx!

Identity Games heeft het van oorsprong Spaanse bordspel Lynx in een nieuw en Nederlands jasje gestoken. Het is een actiespel voor iedereen met het snelle reactie- en gezichtsvermogen van lynx, lynx bordspeleen Lynx. Ideaal om te spelen met je kinderen, maar ook voor opa en oma met de kleinkinderen. Want iedereen in dit spel is gewaagd aan elkaar, jong en oud! Lynx is een zeer gewaardeerd spel. Zo is het internationaal het bestverkochte bordspel en heeft Lynx in Nederland de Speelgoed van het Jaar 2019 verkiezing gewonnen in de categorie 6 & 7 jaar.

Verbeter je concentratie en train tegelijkertijd je brein! Lynx is hét zoekspel voor de hele familie. Zet het spelbord als een puzzel in elkaar, schud de kaartjes en neem er drie. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Gebruik jouw lynx-achtige gezichts- en reactievermogen om als eerste de drie bijbehorende plaatjes te vinden en het spel te winnen!

Doordat het spelbord als een puzzel in elkaar zit, zijn de verschillende puzzelstukken steeds op een andere manier in elkaar te leggen. Denken jouw medespelers je dus te slim af te zijn door de volgorde van de afbeeldingen te onthouden? Wissel de puzzelstukken en je hebt weer een compleet nieuwe uitdaging om opnieuw jouw afbeeldingen als eerste te vinden.

Lynx bordspel

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2+ spelers
Speelduur: 15 minuten

WINNEN (2x kans)

Wil jij dit leuke spel ook graag spelen met de hele familie? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij dit bordspel wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen.

lynx

Kinderkleding winnen >>

Play Doh Wheels, speelgoed winnen, winactie

PLAY DOH WHEELS winnen

Play Doh is al jaren niet uit ons huis weg te denken. Dus toen wij bij het Hasbro persevent waren en er tafels vol Play Doh waren, dook Sef meteen op de Play Doh Wheels.

Is jouw kind ook gek op kleien? Dan is de nieuwe Play Doh Wheels ook echt iets voor hem/haar! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze set wilt winnen. De naam van de winnaar staat 12 november hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar heeft inmiddels haar prijs ontvangen.

Bekijk hier meer leuke Sinterklaas cadeautjes voor de jongens >>

klei voor jongens, graafmachine klei, speelgoed winnen, winactie

WIN het nieuwe spel: Dokter Prik *GESLOTEN*

Lijd jij aan Stinkvoetose of Jeukitis? Maak je dan klaar om genezen te worden door Dokter Prik! Schud de kaarten, rol de dobbelsteen en zorg dat je het virus niet krijgt! Ben je toch de virusdrager? Wees gerust, Dokter Prik geneest je! Neem de spuit in hand en waan je een echte dokter. Bang voor de prik? Geen zorgen, de prik doet geen pijn. Sterker nog, deze levert de meest hilarische momenten op. Zoals Dokter Prik altijd zegt: “Lachen is het beste medicijn!”  

dokter prik spel, speelgoed winnen

Dokter Prik is het nieuwe razendsnelle en spannende actiespel van Identity Games voor kinderen vanaf zes jaar. Verzamel jouw vriendjes en vriendinnetjes en speel samen Dokter Prik.. Help Dokter Prik met het genezen van alle virussen. In dit grappige actiespel ben jij verantwoordelijk voor een gevaarlijk virus. Bescherm je medespelers tegen het virus, maar kijk uit dat jij zelf niet geprikt wordt. Durf jij de spuit aan te nemen en op spanning te zetten? Terwijl het virus van speler naar speler gaat, wordt de spanning groter en groter. Zorg dat jij degene bent die de prik uitdeelt om Dokter Prik te winnen!

Dokter Prik

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 3-8 spelers
Speelduur: 15 minuten

Winnaar heeft zijn prijs inmiddels ontvangen.

jeetjemineetje speelgoed, hip kinderspeelgoed, vanpauline, trybike, eerste schaakspel, tiger tribe

Trybike loopfiets

VanPauline bal

Houten brandweerkazerne

3D Kleurset & Kleurkrijtjes

Proefjes speelgoed

Eerste schaakspel

Piratenpuzzel & Ridder schild en zwaard

Mooie puzzel

Bouw je eigen tent PL-UG

Treasure X, speelgoed winnen, hip speelgoed, boyslabel

Speelgoed winnen: Treasure X *GESLOTEN*

Treasure X is surprise speelgoed, oftewel er zit van alles in verstopt en dat mag je gaan zoeken. Dus nadat je het hebt open gemaakt en het gouden blok hebt gevonden, begint het pas echt. Wat zit er in? Na de schatkaart en de aanwijzingen goed te hebben bekeken met de speciale munt, kun je aan de slag. Je moet het blok open hakken, want daar zit iets in. Dat is natuurlijk het leukste, want dat geeft rommel. Je vindt er de losse onderdelen van een treasure hunter en zijn wapen. Ook zit er een schatkist in verstopt. En deze schatkist is heel speciaal. Laat er water in lopen en hij begint te bruisen en de inhoud van de schat wordt zichtbaar. Lekker speelgoed om mee te kliederen en te ontdekken.

Winnaar heeft zijn prijs inmiddels ontvangen.

Treasure X, speelgoed winnen, hip speelgoed, boyslabel

Op Girlslabel kun je ook meedoen met nog meer speelgoed winacties >>

Treasure X, speelgoed winnen, hip speelgoed, boyslabel

Bekijk ook peuter speelgoed >>

Bekijk ook het toffe buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

Cartoon Network highlights februari + Winactie!

Ook in Februari heeft cartoon Network weer leuke nieuwe afleveringen van de welkbekende series. Kijken jou kids ook graag naar...