Stoere horloges voor stoere boys

24 december 2017

Zodra kinderen kunnen klokkijken willen ze ook een kinderhorloge. Goed om bij de tijd te zijn en te kunnen zien hoe laat het is, maar zeker ook leuk om te dragen. Wat een horloge is voor jongens meestal het enige sieraad wat ze dragen, dus deze mag er best tof uit zien.  Stoere horloges zijn hot!

Ook mooi bij klassieke jongenskleding >>

Stoer horloge

Het vinden van een geschikt kinderhorloge is niet makkelijk. Vaak zijn horloges net te groot of net te kinderlijk. Goed letten dat de maat van het horloge past om de pols van je kind. Voor tieners zijn de kinderhorloges lekker hip en zijn het net horloges voor volwassenen, alleen dan iets kleiner van formaat. De jongenshorloges zien er stoer uit, zijn meestal verkrijgbaar in trendy kleuren of stoer zwart en grijs en sommige stoere horloges hebben ook leuke functies, als een stopwatch, alarm en lichtje en let goed op of ze waterdicht zijn (altijd fijn bij kinderen).

Een stoer horloge als fashion item

Een horloge is vandaag de dag een echt fashion item. Hiermee kun je je outfit compleet maken en zelfs een statement mee maken. Populaire horloges zijn horloges met metalen kast en rubberren band; stoere horloges met robuuste kast. Dit zijn ook de stoere horloges van het merk Casio G-shock. Deze zijn zeer geliefd bij vloggers en youtubers, muzikanten en sporters door de extreme looks, schokbestendigheid, betrouwbaarheid en vele functionaliteiten.

Speciaal cadeau; kinderhorloge

Een kinderhorloge is een ook echt een mooi cadeau om te geven voor speciale gelegenheden. Verjaardag, communie, met de kerst of overgang naar de middelbare school. Van die speciale momenten waarbij je een speciaal cadeau wilt geven aan je zoon of kleinzoon. Een mooi horloge bewaar je voor altijd!

Deze stoere horloges passen perfect bij deze stoere jongenskleding >>

Een horloge draag je ook bij een feestje! Check deze feestkleding inspiratie >>

Spotter GPS kinderhorloge getest >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

GPS kinderhorloge, spotter GPS watch, gps kidswatch

Spotter GPS kinderhorloge getest

Buitenspelen is het liefste wat Boris doet. Gezellig samen met vriendjes en vriendinnetjes op avontuur de buurt in. Maar het...
Mondkapjes voor kinderen, kinder mondkapjes, kindermondkapje, mondkapje kind, mondkapje jongen

Kinder mondkapjes: nodig voor school of niet?

Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar, verplicht in alle openbare en...
barts kindermutsen, leuke jongens mutsen, barts wintercollectie

Leuke kindermutsen, sjaals en handschoenen; warm and Fun to wear!

Brrr, wat is het koud buiten. De Barts wintercollectie bestaat uit heerlijk warme winteraccessoires als gebreide kindermutsen, shawls en wanten in stoere winterkleuren....