hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Accessoires stoere horloges

Published on december 24th, 2017 | by de redactie

0

Stoere horloges voor stoere boys

Zodra kinderen kunnen klokkijken willen ze ook een horloge. Goed om bij de tijd te zijn en te kunnen zien hoe laat het is, maar zeker ook leuk om te dragen. Wat een horloge is voor jongens meestal het enige sieraad wat ze dragen, dus deze mag er best tof uit zien.  Stoere horloges zijn

Kinderhorloges

Het vinden van een geschikt kinderhorloge is niet makkelijk. Vaak zijn horloges net te groot of net te kinderlijk. Goed letten dat de maat van het horloge past om de pols van je kind. Voor tieners zijn de kinderhorloges lekker hip en zijn het net horloges voor volwassenen, alleen dan iets kleiner van formaat. De jongenshorloges zien er stoer uit, zijn meestal verkrijgbaar in trendy kleuren of stoer zwart en grijs en sommige horloges hebben ook leuke functies, als een stopwatch, alarm en lichtje en let goed op of ze waterdicht zijn (altijd fijn bij kinderen).

Fashion item

Een horloge is vandaag de dag een echt fashion item. Hiermee kun je je outfit compleet maken en zelfs een statement mee maken. Populaire horloges zijn horloges met metalen kast en rubberren band; stoere horloges met robuuste kast. Dit zijn ook de stoere horloges van het merk Casio G-shock. Deze zijn zeer geliefd bij vloggers en youtubers, muzikanten en sporters door de extreme looks, schokbestendigheid, betrouwbaarheid en vele functionaliteiten.

Speciaal cadeau

Een horloge is een ook echt een mooi cadeau om te geven voor speciale gelegenheden. Verjaardag, communie, met de kerst of overgang naar de middelbare school. Van die speciale momenten waarbij je een speciaal cadeau wilt geven aan je zoon of kleinzoon. Een mooi horloge bewaar je voor altijd!

Deze stoere horloges passen perfect bij deze stoere jongenskleding >>

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/stoere-horloges/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/stoere-horloges
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k