hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs voetbalmoeder, stoere moeder langs de zijlijn

Published on september 29th, 2012 | by de redactie

0

Stoere mama langs de zijlijn

Eerlijk is eerlijk, ik ben een meisje- meisje. Ik ben dol op echte meisjes dingen zoals jurkjes, hakjes en tutteltjes. Erg leuk vind ik het daarom dat ik nu moeder ben van twee hele stoere jongens. Nog steeds draag ik mijn jurkjes en hakken al moet ik me kledingstijl tegenwoordig nog wel eens aanpassen aan de hobby’s van mijn zonen.

Blauwe muisjes

Dolblij waren we toen bleek dat ik zwanger was en of het een jongen of meisje zou worden, dat maakte ons helemaal niet uit. Toen Lars werd geboren waren we dan ook dolgelukkig en toen ik een jaar later weer zwanger was, maakte het ons wederom niet uit of Lars een broertje of zusje zou krijgen. Zelf heb ik altijd een goede band met mijn zus gehad, maar ik weet dat twee kinderen van hetzelfde geslacht geen garantie geeft, van een goed contact. Toen Arco ook een jongen bleek te zijn waren we heel gelukkig en als mensen me vroegen of ik niet liever een meisje had gehad – wat ik opzicht al een hele rare vraag vind- zei ik volmondig nee hoor! En gaf ze nog een beschuitje met blauwe muisjes

Hobby’s  

Ik ben dan wel dol op echte meisjes dingen, maar ben ook een stoere meid hoor. Ik ben een fanatieke klimmer en ben opgegroeid met het wandelen in de bergen. Dus het is niet alleen maar roze bij mij hoor! Maar ik ben wel echt een vrouw die zich meer vrouw voelt wanneer ze een op hakken loopt en een lippenstickje draagt. Na de vakanties in de bergen ben ik dan ook altijd weer blij dat de wandelschonen naar zolder kunnen en de hakken weer aan.

Stoere mama

Lars wordt in december vijf, maar hij mocht na de zomervakantie al komen voetballen bij de plaatselijke voetbal club. Lars vindt dit fantastisch. Daar waar ik elke woensdag middag hoop op een zonnetje, maakt het Lars helemaal niet uit, regen, storm, als hij maar kan voetballen. Deze stoere mama is ondertussen natuurlijk ook  wijzer geworden en heb de platte stampers uit de kast gehaald en die draag ik tegenwoordig elke woensdagmiddag aan de zijlijn.

Een toren bouwen van Lego, voetballen op het veldje voor ons huis of met de jongens ravotten,  geen probleem, ik draai mijn hand er niet meer voor om. Het heeft me weinig moeite gekost om een jongensmoeder te worden en ik ben er trots op. Maar leuk vind ik het wel, dat wanneer ik in een jurkje naar beneden komt de oudste meestal zegt: ‘Mama, wat zie je er mooi uit vandaag”. Kijk ik heb ze toch een paar softe genen van moeders kant meegegeven.

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Sinterklaas cadeau jongen, sinterklaas cadeau inspiraties, voorbeelden sinterklaas cadeautjes , sinterklaas cadeautjes kind, schoencadeautjes kind

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, nieuwe kinderkleding collecties, jongensmodeblog, jongensmode herfst winter 20202-2021, get the look boys, outfit of the day jongens, boys style, boysfavourites, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode winter 2020-2021, winterkleding jongens, kindermodeblog

 • kinderschoenen, stoere jongensschoenen, jongens schoenen, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, shoesme, shoesme kinderschoenen

 • LEUKE SHOPS

  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

 • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!