boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs tattoo moeder, moeder met tattoeage

Published on september 21st, 2018 | by Yasmin

0

Ik ben een Tattoo moeder

Tatoeages… tegenwoordig ben je bijna bijzonder als je er geen een hebt. Uiteraard zijn er altijd nog de anti tattoo mensen met hun eeuwige “wacht maar tot je bejaard bent” uitspraken. En ja wat dan als je bejaard bent? Dan zal de helft van de medebewoners ook met lichaamsversieringen lopen net als nu. Sommige mensen hebben nou eenmaal vooroordelen, maar kan je aan iemand zijn of haar uiterlijk zien wat voor persoon diegene is?? Iedereen is immers anders! tattoo moeder

Als ik later groot ben wil ook een tatoeage

Ik ben zo iemand die van tattoos houdt. Toen ik klein was en ik mijn moeders tattoo zag, dacht ik maar 1 ding “als ik later groot ben wil ik dat ook”. Toen ik een jaar of 19 was, vond ik al snel de weg naar de tattooshop en mijn 1e tribal (Yess ik ben van die generatie) zat op mijn onderrug. Eerlijk is wel dat ik deze tattoo nu nooit meer had laten zetten, maar hij hoort bij mij en er gaat niks overheen!

Tattoo moeder

Daarna heeft het een aantal jaar geduurd voor ik weer naar de tattooshop ging, maar als snel volgde er weer 2 kleinere en 1 grote op mijn ribbenkast. In een moeilijke tijd liet ik “Carpe Diem” op mijn zij zetten en het afgelopen jaar volgde er nog 3. Waarvan 1 op mijn hand, volgens vele de ultieme jobstopper. Over deze plek heb ik lang nagedacht, maar de pijl die er staat moet mij eraan herinneren dat ik altijd vooruit moet gaan. Ik heb hem laten zetten na mijn afwijkende uitstrijkjes rollercoaster, die nog steeds gaande is maar die ik probeer om te zetten in positiviteit! Een tattoo zet je voor jezelf en vertellen je levensverhaal. Wat iemand anders er van vindt doet mij niet zoveel, hij staat er immers voor mij!

Speciale betekenis tattoo

In oktober is het 10 jaar geleden dat mijn moeder is overleden en ik wilde daar een symbool voor. Ik volgde al een tijd een jongen op Instagram, die te gekke dingen maakte. Ik had een idee in mijn hoofd en ik wist gewoon dat hij het idee in mijn hoofd kon vertalen naar een tattoo.

Want ik wilde een zonnebloem, maar niet in kleur. Zwart wit, maar niet te donker. En hij kwam met een XRay idee wat in de huid vloeit. Je zal nu denken Euhm Oke? Maar deze gast snapte mij exact en vol vertrouwen ging ik liggen. En het eindresultaat is nog mooier dan wat ik in mijn hoofd had. Hij lijkt wel met een potlood geschetst, soms kijk ik erna en denk ik hij is nep, zo bijzonder vindt ik hem. Een foto doet hem niet eens recht!

Elke moeder is anders

Xavi vindt alle tattoos prima, die op mijn hand vindt hij hartstikke stoer! Hij is ze gewend, papa heeft ze ook en hij ziet het niet als iets raars. Misschien heb ik wel meer tattoos dan de gemiddelde moeder bij ons op het schoolplein, maar ben ik daardoor een slechtere moeder?? Ik ben wie ik ben, ik volg mijn gevoel qua opvoeding en sta open voor dingen die niet volgens het boekje gaan. Elk kind is anders, elke moeder dus ook en ik ben er dus 1 met wat extra versieringen. Ik ben een tattoo moeder!

 

Tattoocredits zijn voor Levi @stackstattoo...

Comments are closed.

Back to Top ↑