hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs terug van weggeweest, blogger Boyslabel

Published on juli 1st, 2016 | by de redactie

0

Terug van weggeweest

Een paar jaar ouder, niet perse wijzer, maar wel een andere moeder. Zo zou ik mijn terugkeer bij Boyslabel willen omschrijven. Ik ben terug, Terug van weggeweest. Een paar jaar geleden begon ik met bloggen op Boyslabel. Wij waren toen net terug van een lange reis door Amerika en Canada. Ik schreef over onze jongens die voor het eerst naar school gingen, aan zwemles begonnen en hun eerste voetbaltraining. Ik schreef met veel plezier. Toch stopte ik na ander half jaar bloggen.

Studeren

Na onze reis werd ik thuisblijfmoeder met het idee een eigen praktijk te starten zodra beide jongens naar school gingen. Ik begon aan een studie en werd gewichtsconsulent. In de tijd van mijn studie en het opstarten van mijn praktijk kwam het bloggen op een laag pitje te staan en stopte ik ook als blogger bij Boyslabel.

Terug gaan bloggen

Toch ging het weer kriebelen, het bloggen. En ben ik weer gestart. Niet specifiek over mijn kinderen, maar het leven in het algemeen. Toch vind ik het schrijven over mijn kinderen nog steeds leuke en daar komt Boyslabel in zicht.

Veranderingen

De laatste jaren is er wel veel veranderd, voor mij als moeder en persoon. Ik ben een stuk relaxter geworden. Na een moeizame start als moeder, met twee zieke kinderen. De eerste jaren had ik een boel stress en heb de eerste jaren van het moederschap niet altijd goed aangepakt. Ik was bang voor elke stap die de jongens deden, zag veel beren op de weg en zat vooral mezelf erg in de weg. De jongens zijn gegroeid, het zijn fijne knulletjes. Ik ben gegroeid. Gegroeid als moeder.

De verhalen die ik nu meemaak. Met twee zonen op de basisschool. De fase en ontwikkeling die ze nu meemaken wil ik graag met jullie delen op Boylsabel. Vandaar mijn terugkeer bij Boyslabel. Ik hoop weer voor lange tijd bij deze groep bloggers te kunnen blijven en jullie trakteren op bijzondere, informatieve en gezellige blogs!

Lodi
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!