Test moeders gezocht voor Supersuper kinderfiets

5 september 2020

Regelmatig krijgen wij producten binnen die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij op onder het kopje Reviews op Boyslabel. Denk bijvoorbeeld aan: kinderkleding, (kinder)boeken, dvd’s, babyproducten, games, speelgoed, beautyproducten maar bijvoorbeeld ook film premières, evenementen en attractieparken. Daarom zijn wij op zoek naar test moeders of test vaders natuurlijk! testmoeders

Meld je aan als: Boyslabel blogger >>

Test moeders gezocht

Super leuk om allemaal leuke producten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met andere wilt delen? Dan word jij misschien wel een van onze testmoeders! Leuk!

Wat verwachten wij van jou als testmoeder?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste testmoeders die graag producten willen testen samen met je kindje. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal en een filmpje van het ontvangen product (minimaal 500 woorden). Je krijgt van ons een richtlijn met vragen voor het product, die wij graag in het verslag terug willen zien.

LET OP: Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt op blijvend op onze site te staan. Dus als testmama heb jij er geen problemen mee dat jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testmoeders ga jij hiermee akkoord.

test moeder gezocht, supersuper kinderfietsen, supersuper fiets, supersuper challenge, zwarte kinderfiets 16 inch, zwarte kinderfiets 20 inch

Test product: Supersuper kinderfiets testen

Durf jij de uitdaging aan? Wil jij voor ons een van die leuke Supersuper kinderfietsen testen? Hiervoor mag jij een leuke Supersuper jongensfiets uitzoeken in de maat 12,14,16,18 of 20 inch. Let erop dat je kindje goed past op deze fiets en niet veel te groot is.

Wij zijn op zoek naar testouders die de uitdaging aan durven gaan of er zelf een creatieve draai aan weten te geven. Welke uitdaging durf jij aan te gaan?

DROOMCHALLENGEleg je fiets op de straat en teken met stoepkrijt je droomwereld eromheen. Neem je foto van bovenaf 

MY FAVORITE_ME CHALLENGE: Hoe ZIE JIJ JEZELF HET LIEFST à fiets met je feesthoed / kroon / cape  / favo outfit  

MIJN STYLE CHALLENGE: Fiets versieren. Geef hem je eigen style.

MY BESTIE CHALLENGE: Wie gaat het liefst met je mee op avontuur… beer, vriendje, oma? Kan hij / zij achterop? Ernaast rennen?

WATERWORLD CHALLENGE: Door een diepe plas fietsen, durf je dat? Hoe groot is jouw plons?

HET KIND IN MAMA/PAPA CHALLENGE: Durft mama ook een stukje op je fiets te fietsen?

Wat verwachten wij van jou?

  • Je kunt foutloos een tekst schrijven van minimaal 500 woorden
  • Je maakt mooie, duidelijke foto’s en filmpjes
  • Het artikel staat blijvend op onze site, dus als je meedoet geef je toestemming om de foto’s van je kleintje te gebruiken voor onze social media en website en die van onze klant
  • Je bent zelf actief op social media en bent bereidt om jouw review te delen met je achterban

Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op alle vragen. KIJK HIER uit welke fietsen je kunt kiezen. Wie weet ben jij binnenkort de gelukkige test moeder of test vader die samen een Supersuper kinderfiets mogen testen. Wij zijn benieuwd! De naam van de gelukkige staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

test moeder gezocht, transporter kinderfiets

Doe ook mee: kinderkleding winnen >>

Of misschien liever speelgoed winnen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Design je eigen shirt met ShirtUP!

Hoe gaaf is dit?! Ontwerp je eigen T-shirt, hoodie, sweater of rompertje zoals je dat helemaal zelf wilt. Dit kan...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
Boekreview-Pretpark-13

Boekreview – De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het pretpark

Dit nieuwste boek van de Youtube helden Rutger, Thomas en Paco staat bij Xavi hoog op de verlanglijst. Hij heeft...