boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on september 16th, 2013 | by Colinda

0

Thomas de Stoomlocomotief Fandag

Afgelopen zondag mochten wij aanwezig zijn bij de Thomas de Stoomlocomotief Fandag op Attractiepark Duinrell. Hier vond een feestje plaats om de premiere van de film ‘De Koning van het Spoor’ te vieren. En een feestje was het zeker. Over het hele park konden alle fans deelnemen aan leuke ‘Thomas activiteiten’. Je kon je laten schminken als een van de treintjes (helaas wilden geen van mijn jongens dit) Tijdens de grote Thomas de Stoomlocomotief-quiz in het Koldertheater konden ze  hun Thomas-kennis testen en in een speciale tent mochten ze spelen met een hele berg Thomas-speelgoed, een speciale speelgoedlijn  van Fisher-Price® die ontwikkeld is voor deze nieuwe film. Hier wilden ze het liefst de hele dag blijven 🙂

Thomas de Stoomlocomotief fandag, thomas de trein fandag, thomas de stoomlocomotief de koning van het spoor

De Koning van het Spoor

Het hoogte punt van de dag was natuurlijk de film ‘De koning van het Spoor’. Al lopend over de blauwe loper werden we allemaal vriendelijk ontvangen door De Dikke Controleur en konden we een plekje gaan zoeken in de grote zaal vol met ongeduldige kinderen. Wat een enorme opkomst! Een uur lang hebben we gekeken naar een spannend avontuur van Thomas de Stoomlocomotief ‘De Koning van het Spoor’.

Het verhaal speelt zich af op het eiland Sodor,  waar de treinen Millie en Stephen samen met de graaf op bezoek komen. Thomas kan zijn geluk niet op als de graaf hem vraagt het kasteel Ulfstead te renoveren. Maar het noodlot slaat toe als Stephen plotseling verdwijnt. Thomas en zijn vrienden zoeken hem overal want hij moet aanwezig zijn bij de opening van het kasteel. En wat ligt er eigenlijk zo diep verstopt in de mijnen onder kasteel?

De jongens gingen helemaal op in het spannende verhaal. Na afloop van de film kregen alle kinderen ook nog een goodie-bag mee naar huis. Thuis aangekomen moest er natuurlijk meteen een nieuwe spoorbaan aangelegd worden en werden alle Thomas treintjes weer tevoorschijn gehaald. Een tunnel werd gemaakt waarin de schatkist moet komen, een kasteel moet nog gebouwd worden …. Er is weer inspiratie opgedaan genoeg voor vele weken speelplezier met Thomas & friends!

thomas koning van het spoor, nieuwe film van thomas de trein

Tags: , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑