boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen trolley voor kinderen, reisenthel koffer, reisenthel trolley, reisenthel kinderen

Published on juni 18th, 2019 | by Mi-choe

0

Pak je koffer in, we gaan op reis

Toen wij laatst een weekendje naar de Sprookjescamping zijn geweest, mocht Sef zelf zijn koffer inpakken. En nog belangrijker, hij mocht hem zelf dragen. Nou ja dragen, deze trolley voor kinderen heeft wieltjes en dat is wel erg handig.

Lange autorit met kinderen voor de boeg? Check deze tips en winactiese >>

koeltas reisenthel, reisenthel abc, reisenthel jongens

Inpakken en wegwezen

De autorit naar de Sprookjescamping toe was voor ons 2 uur. Dus zoals altijd gingen we goed voorbereid op pad. Ik zorg er altijd voor dat we genoeg eten en drinken binnen handbereik hebben, zodat we lekker bezig blijven tot we aankomen op locatie. Dit keer hadden een koeltas van Reisenthel op de achterbank liggen, met daarin de drinkflessen van de kids en natuurlijk wat lekkers. Het voordeel is dat ze zelf wat kunnen pakken en het dus niet steeds aan mij hoeven vragen. En natuurlijk ging Sef’s nieuwe trolley voor kinderen ook mee. Hij had er al mee geoefend rondom het huis. Al zijn favoriete knuffels pasten erin en er was zelfs nog ruimte voor kleding.

Reisenthel koeltas en trolley voor kinderen

Reisenthel heeft de ABC lijn met van alle items een roze en een blauwe variant met print. Deze koeltas en trolley voor kinderen zijn voorzien van allerlei leuke dieren. Met op deze koffer een stoere tijger voorop. In de koeltas passen minimaal 2 flesjes water en dan is er nog genoeg ruimte voor fruit of lunch die ook koel moet blijven. De koffer is makkelijk in gebruik en rijdt stabiel. Het handvat kun je langer of korter maken en dat gaat allemaal soepeltjes.

De leukste kids vakantie must haves >>

 

trolley voor kinderen, reisenthel koffer, reisenthel trolley, reisenthel kinderen

trolley voor kinderen, reisenthel koffer, reisenthel trolley, reisenthel kinderen

Leuke vakantietips voor in Frankrijk >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑