hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs vakantie afgelopen, backtoschool

Published on september 7th, 2017 | by Sylvia

0

Vakantie afgelopen en back in business

Het is stil in huis, de boys zijn weer naar school, de vakantie afgelopen. Ik kijk terug, zes weken geleden begon de vakantie. Het lijkt gisteren. Maar we moeten er weer aan geloven, Sebas naar groep 4, die zat meteen op zijn plek in zijn nieuwe unit. Timo naar groep 7. Iets minder enthousiast laat ik hem achter in de zijn nieuwe unit.

Vakantie met kinderen

Ik overdenk de zes weken, wat hebben we eigenlijk allemaal gedaan? Voor de vakantie begon zaten we al volop in de bollen drukte. Duizenden bollen gepeld, vele kistjes gevuld. Elke woensdag kroketten dag (dat de mevrouw van de snackbar zich na een tijdje afvroeg wat ik toch deed met 50 kroketten…..). Zelfs Timo heeft zijn Ajax tenue bij elkaar gepeld.

Daarna kwam de Vakantiespelen, waar ze onwijs van genoten hebben. De boys hebben lekker kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, logeerpartijtjes gehad. Timo en zijn vriend hebben weer een nachtje in de kantine geslapen, reuze spannend. Chips en cola mee, wat een feest. Veel te laat slapen, maar redelijk uitgeslapen.

Hollandse zomer

Het weer zat niet heel erg mee, hoewel Helga van Leur (zo heet ze toch?) ons laatst vertelde dat het maar een procent of 17 heeft geregend, dus waar heb ik het over?

We hadden dit jaar voor het eerst een echt groot zwembad, maar kanonnen… Ik ben meer bezig geweest met dat ding schoon houden dan dat ze er in konden liggen. Na weer een fles anti groen, hebben we hem toch maar leeg laten lopen, volgend jaar weer een kans. En niet te vergeten hadden we ook nog een jarige, Sebas!! Nu echt zeven, en hij vind dat echt vet groot! Hij heeft zo genoten van zijn verjaardag.

En dan beginnen mijn radartjes te draaien, hum, de pellers zijn weg, meeste bollen afgeleverd. Plantgoed uitgezocht, en de uien nog niet klaar om van het land te halen. Zou het dan dit jaar lukken om in de vakantie een paar dagen weg te kunnen? Even volop tijd voor elkaar, echt even quality time. Dus opeens hadden we geboekt, een weekje Vennebos. En wat hebben we genoten! Juist omdat we het zo druk gehad hebben, en papa dus niet veel thuis was is dit echt een kadootje! Zwemmen, fietsen, veel ijs eten, uitslapen en te laat naar bed gaan.

Uit eten is altijd even een lastig dingetje met Timo zijn allergie, maar bij het Vennebos waren ze daar redelijk goed op voorbereid, top! Hij geniet zo, als hij ook gewoon mee kan eten! En we hadden echt prachtig weer!

Vakantie afgelopen

En dan is de vakantie afgelopen en is het toch weer voorbij… Zit ik hier, met de radio aan (anders is het zo stil) en met mijn kopje thee. Het is omgevlogen, één keer knipperen en we zitten weer in het ritme. We gaan vol gas naar school, voetbal en dyslexie training. Zelf heb ik ook meteen maar weer de sportschoenen aan getrokken (hoewel dat meteen fout ging, heel mijn zool lag eraf… letterlijk en figuurlijk was ik dus een halvezool)

Back in Business… en ook daar kan ik van genieten!!

vakantie afgelopen, backtoschool

Bekijk meer leuke uittips voor kinderen >>

Op zoek naar leuke vakantie adresjes? Kijk hier >>

Stoere vakantie tips >>

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!