hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs vakantie vs terrorisme

Published on juli 15th, 2016 | by Marjolijn

0

Ga jij nog met een gerust hart op vakantie?

Terwijl deze blog op mijn to-do list stond, kwam donderdagavond laat ineens wéér het verschrikkelijke nieuws binnen: een aanslag in Nice.

Ik heb mijn tranen niet kunnen bedwingen… Wat een intens zieke mensen leven er op deze wereld. Ik weet dat haat en angst nooit kunnen en mogen regeren, want het is niet de oplossing….. maar sorry. Ik ben nu even heel bang en ontzettend boos. Woedend!

Mijn inleiding voor deze blog zou eigenlijk de recente krantkoppen zijn, die aangaven dat de terroristen binnen komen via de vluchtelingen-routes. Vreselijk om te bedenken dat veel vluchtelingen hun leven geven voor een leven in vrijheid zonder dood en verderf, en andere meereizende idioten die van God los zijn, dit juist gaan veroorzaken in andere landen.
Het is naïef te denken dat deze beesten niét via deze weg binnen komen, en vaak zijn ze er gewoon al lang. Als een wolf in schaapskleren. Walgelijk!

Nu de vakanties aanbreken, breekt ook het zweet bij sommige vakantiegangers een beetje uit. Vliegvelden, stranden en toeristische steden waren eerder al doelwit. Voel jij je nog veilig op je vakantieoord? Of op het vliegveld?

Ik ben geen doemdenker, maar houd na alle recente aanslagen mijn hart vast. Ik houd me voor me niet door angst te laten regeren. Maar ben eerlijk als ik zeg dat ik me niet gerust voel met het idee een vliegveld of druk toeristisch gebied te bezoeken. Onze vakantie is nog niet gepland of geboekt. Manlief wil graag naar Frankrijk, ik heb mijn twijfels, maar meer vanwege de afstand (files met 3 kids achterin, geen zin in). Ineens vind ik Bollo de Beer, wat mijn kinderen steeds roepen, lang zo’n slecht idee niet….

Wat zijn jouw gedachten?
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen winter 2019-2020, hippe jongenskleding, winterkleding jongens, feestkleding jongens, kerstkleding jongen, feestkleding jongen, colbertjasje jongen, zwart hoedje jongen,, nette jongenskleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jjongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, feestkleding jongens, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting Ad Square
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  shoesme jongensschoenen Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • jongenstassen hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  muurstickers kinderkamer jut en juul kinderkamer accessoires