Echte liefde op zevenjarige leeftijd

12 december 2017

Toen de boys kleiner waren en ik nog buiten de erf grens werkte gingen ze hier naar de kinderdagopvang. Ze gingen daar altijd met veel plezier heen en dat kwam ook door het ene leuke meisje dat bij Sebas in de groep zat. Ze schelen maar een paar dagen in leeftijd dus waren altijd samen. De vreugde was dan ook groot dat ze allebei naar de zelfde school gingen op het moment dat ze vier werden. De school is maar klein dus daar zaten ze, op hun eerste dag op de basisschool naast elkaar in de klas. Opeens toch weer een beetje klein maar samen konden ze alles aan. verliefdheid bij kinderen

Verliefdheid bij kinderen

En de liefde is er nog steeds. Inmiddels zitten ze samen in groep 4, ze hebben een rotsvaste relatie. Het is prachtig om ze samen te zien, ze spelen, lachen en als ze het even niet met elkaar eens zijn praten ze erover en komen tot de meeste briljante oplossingen. Hier kan menig volwassenen nog wat van leren.

Over een X aantal jaar gaan ze samen op de boerderij wonen. Sebas wordt boer en wij mogen in het huis van opa en oma want dan wonen we lekker dicht bij haar papa en mama. Aan alles is gedacht.

Ik smelt…

Als we op vakantie zijn moet er toch echt af en toe even een berichtje, gesproken appje of fotootje gestuurd worden. Sebas mist dan zijn grote liefde echt. Ik smelt alleen al als ik Sebas over haar hoor praten. Wat is mijn kleine man verliefd, en zij is stapel verliefd op onze knapperd. Een paar maanden geleden gingen we samen naar haar musicaloptreden. Sebas was er zenuwachtig van, want hij wist dat ze een grote rol had. Het was een prachtig optreden en als ik tijdens de uitvoering naast me keek zag ik Sebas, met een blik vol trots kijken naar zijn meissie. En je raad het al, ik smolt. Zaten we daar samen even super trots te wezen.

Ik kan me niet voorstellen dat er ooit een dag komt en dat Sebas zegt: “mam het is uit”…. Niet alleen Sebas heeft dan liefdesverdriet, maar ik ook… Ik hoop zo dat hun vriendschap altijd blijft.

Ze leggen de lat hoog, de knappe vriendinnen van de mannen, want ook Timo heeft een super leuk en lief vriendinnetje. Onze toekomstige schoondochters moeten van goeie huizen komen willen ze deze meiden evenaren… hahaha.

Echte liefde, kan dat als je zeven ben? Ja dat kan zeker en het bewijs is Sebas, met zijn grote liefde Julia.

verliefdheid bij kinderen

Verliefdheid bij kinderen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

ONTPLOFFINGSGEVAAR, IK ONTPLOF TEGEN MIJN KINDEREN

ONTPLOFFINGSGEVAAR

“DANIËL NIET DOEN! Kijk nou eens wat een zooi je hebt gemaakt. Kom er maar gelijk uit het is klaar...
samen in de tuin werken, groene vingers, kind tuin werken, plantjes planten, opvoeding

Groene Vingertjes

Sinds het lente is en de dagen steeds zonniger worden is dat voor ons het teken om de tuin onder...
ik als moeder van mijn kinderen, moeder zijn wat is dat, moederschap

Moeder zijn… wat is dat?

Time flies when you are having fun! Dit is een bekend gezegde en klopt ook zeker. Als je het leuk hebt...