boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs

Published on december 31st, 2016 | by Colinda

0

Vuurwerk

Eindelijk, het is Oud&Nieuw! Alle vuurwerkfolders zijn hier in huis van A tot Z doorgenomen en compleet versleten door het vele doorbladeren, aanwijzen en aankruisen. Mijn oudste zoon droomt van vuurwerk! De mooiste vuurballen, de hardste knallers en de grootste vuurpijlen…..Wat is dat toch met jongens en vuur(-werk). Zodra ze een kaarsje aan mogen steken beginnen de oogjes al te stralen en dan bedoel ik niet eens het vlammetje van het kaarsje wat weerspiegelt in hun ogen.

De mooiste vuurwerkpakketten zijn met zorg uitgezocht en gekocht van hun lang gespaarde zakgeld. Ze voelen zich de koning te rijk en denken dat ze met vuurwerk echte binken zijn, zo schattig ;-). Samen met papa, die zich nu ook helemaal kan uitleven met als goed excuus zijn zonen, kunnen ze niet wachten totdat het 18 uur is om dan de ene na de andere vuurpijl af te steken.

Vandaag en morgen zijn de jongens de hele dag buiten te vinden. En vanavond ben ik hun toeschouwer en zal ik het allemaal aanschouwen en bewonderen langs de zijlijn. “Mam, heb je die grote gezien, gaaf he!?” Ik snap dat zij het fantastisch vinden, maar ik hoop iedere keer weer dat alles goed gaat en dat ze straks moe en voldaan veilig in hun bed liggen.

Ik wens iedereen een gezellige, veilige én spetterende jaarwisseling toe en een heel gelukkig, gezond, inspirerend en KNALGOED NIEUWJAAR!

Liefs,

Colinda

 

 

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑