Een weekendje weg zonder kinderen

4 november 2018

Druk zoekend op internet naar een leuk hotel en bruisende stad besluit ik even met een kop koffie de telegraaf te lezen. Ik stuit op een bericht van Victoria Koblenko; zij is een heerlijk weekendje weg zonder kinderen.

Bekijk ook deze gratis uitjes >>

Lees ook: Low-budget gezinsuitje organiseren >>

Een weekendje weg zonder kinderen

Ook zij was een gezellig romantisch weekend weg met manlief. Maar half Nederland vroeg zich meteen af of hun zoontje wel genoeg aandacht kreeg. Hoezo!?! Waarom moeten vrouwen (sorry meestal vrouwen, ten minste wat ik zie) altijd zulke negatieve dingen schrijven? Vast goed bedoelt als ze reageren op een foto waar een kind nog een foppie heeft als hij drie is, of bij papa en mama in bed slaapt. Of wanneer een kind niet aan tafel eet of nog erger, nog een luier aan heeft 😮

Waarom

Waarom altijd reageren met ‘mijn kind heeft nooit een foppie gehad’ en ‘ krijg je scheve tanden van’, ‘bij mij in bed, nooit!’. ‘Daar moet je ze niet aan laten wennen’ en ‘die luier…’. Nou ja, laat ik maar stoppen!!

Ik vraag me altijd af waarom je dat zou schrijven? Vragen ze erom door deze foto’s de wijde wereld in te sturen of willen de dames die reageren graag laten zien hoe goed ze zijn? Hoe goed ze zijn met zeggen hoe goed ze het doen? Maar achter elk bericht gaat een gewoon persoon schuil, iemand die zijn best doet maar het gerust ook niet altijd goed doet!

En natuurlijk als bekend persoon kan je reacties verwachten, eerlijk is eerlijk. Je post een bericht om reacties te krijgen. En nee, je hoeft gerust niet alles toe te juichen wat er geplaatst wordt, maar waarom altijd zo negatief?

Even terug naar mijn koffie en het bericht van Victoria. Ik zie ze stralen op de foto’s (tja je gaat natuurlijk niet een chagrijnige foto plaatsen want dan gaat iedereen weer schrijven dat je moet genieten van je quality time together 😜)

Boeken dat weekendje weg!

En denk ja ik ga nu boeken. Even een weekendje samen weg. Wij vinden dat belangrijk, heerlijk om even samen weg te zijn. Even de boys niet om ons heen, ongestoord uit eten en gesprekken voeren zonder tussendoor ‘Mamaaaaaaa’ te horen. Maar we sturen natuurlijk regelmatig even een apje en foto naar het thuisfront en hopen natuurlijk vurig op een berichtje terug! Je bent en blijft een moeder en een vader, die ook graag, heel graag bij hun kroost wil zijn!!

Maar een weekendje weg zonder kinderen is voor beide partijen ook wel eens goed. En de boys genieten van een logeerpartij bij hun lieve oom&tante of opa&oma of een vriendje.

Maar dat is mijn mening, onze mening en een ieder die daar anders over denkt, dat mag, natuurlijk. Leven en laten leven. Laten we een beetje aardig zijn voor elkaar. En zoals ik tegen de boys altijd zeg als ze even niet zo lekker gaan samen: Als je niks leuks te zeggen heb, zeg dan niks!!! 💋

weekendje weg zonder kinderen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

corrigerend-ondergoed-1

Zo word je als moeder minder onzeker over je lichaam na de geboorte van je zoon

Ben je onlangs moeder geworden? Niet alleen is dat een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven, ook kan...
ONTPLOFFINGSGEVAAR, IK ONTPLOF TEGEN MIJN KINDEREN

ONTPLOFFINGSGEVAAR

“DANIËL NIET DOEN! Kijk nou eens wat een zooi je hebt gemaakt. Kom er maar gelijk uit het is klaar...
samen in de tuin werken, groene vingers, kind tuin werken, plantjes planten, opvoeding

Groene Vingertjes

Sinds het lente is en de dagen steeds zonniger worden is dat voor ons het teken om de tuin onder...