Deze nieuwste bioscoopfilms zijn leuk voor het hele gezin + WINACTIES

23 april 2022

Naar de bioscoop gaan blijft voor ons één van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Bekijk de leukste familiefilms en doe eventueel mee met onze winactie en WIN bioscoopkaartjes of andere leuke prijzen voor super leuke familiefilms.

the bad guys, the bad guys film, the bad guys winactie, bioscoopkaartjes winnen, familiefilm

THE BAD GUYS 

De ‘Foute Jongens’ in The Bad Guys zijn ontzettend slecht… in goed zijn.

In deze nieuwe actiekomedie van DreamWorks Animation staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden. Het beruchte team van de Foute Jongens bestaat uit vijf vrienden: charmante zakkenroller Mr. Wolf (Academy Award®-winnaar Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), doorgewinterde kluizenkraker Mr. Snake (Marc Maron, GLOW), koele meester in vermommingen Mr. Shark (Craig Robinson, Hot Tub Time Machine-franchise), krachtpatser met een kort lontje Mr. Piranha (Anthony Ramos, In the Heights) en de scherpe ervaren hacker Ms. Tarantula (Awkwafina, Crazy Rich Asians), alias “Webs”.

Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden de meest gezochte criminelen toch een keer gepakt. Mr. Wolf sluit een deal (al is hij niet van plan om zich eraan te houden) om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten: de Foute Jongens worden goed. Begeleid door hun mentor Professor Marmalade (Richard Ayoade, Paddington 2), een arrogante (maar schattige!) cavia, proberen de Foute Jongens iedereen wijs te maken dat ze veranderd zijn. Maar intussen komt Mr. Wolf erachter dat goed doen hem de acceptatie oplevert die hij altijd al gewild heeft. Als er dan een nieuwe schurk de stad onveilig maakt, moet Mr. Wolf de rest overtuigen om de ‘Goede Jongens’ te worden. 

Winactie (2xkans)

Doe je ook mee met de winactie? Maak 2x kans op 2 vrijkaartjes, een cap en zonnebril voor deze leuke film. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de twee winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Tycho Ruysdael en Jeanette Jacobs van harte gefeliciteerd. Stuur een mail naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

the bad guys, the bad guys film, the bad guys winactie, bioscoopkaartjes winnen, familiefilm

Sonic The Hedgehog 2

Sonic The Hedgehog 2

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht.

Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails).

Winactie (2x kans)

Doe je ook mee met de winactie? Maak 2x kans op een goodiepakket met daarin: vrijkaartjes (2 per pakket), een hoodie, een phone light en poppets (figdeter). Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de twee winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Renzo Groothedde en @evelien.jacobsderks Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie het prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgen. Veel plezier!

Sonic The Hedgehog 2, win vrijkaarten voor Sonic The Hedgehog 2, bioscoopkaartjes winactie, leuke kinderfilm, bioscoopfilms april 2022

de drekkies, win bioscoop kaartjes, bioscoop winactie, nieuwste familiefilm, nieuwste bioscoopfilm, bioscoopfilm maart april 2022

De Drekkies

Heb jij plannen om binnenkort naar de bioscoop te gaan? Vanaf 16 maart draait namelijk een stinkend goede nieuwe kinderfilm, de Drekkies! Ik heb hem samen met mijn kinderen gekeken en echt, deze film is goedgekeurd door ons allemaal. En het leuke is, we mogen maar liefst 2 keer 4 vrijkaarten weggegeven met bijpassende slijm! Lees snel verder.

Max en Lotte wonen in het rustige en slaperige stadje Stinkstad, en jawel, je raad het vast al, het stinkt het enorm omdat er een grote vuilnisbelt naast ligt. De vader van Max is burgemeester en moet iets doen aan de afschuwelijke stank. Maar omdat moeders het altijd beter weten, stuurt de moeder van Max zijn vader de stad uit. Op dat moment komen er ook een aantal vriendelijke groene wezens op de stinklucht af, de Drekkies, zij zoeken een nieuw thuis. En die rare groene wezentjes hebben ook nog de perfecte oplossing om van de stank af te komen!

de drekkies, win bioscoop kaartjes, bioscoop winactie, nieuwste familiefilm, nieuwste bioscoopfilm, bioscoopfilm maart april 2022

Helaas snapt de moeder van Max daar niks van en heeft ze hele andere plannen met de vuilnisbelt. Zij wil graag een nieuw wellnesscentrum bouwen op de plaats van de vuilnisbelt. Nu moeten Max en zijn vriendin Lotte in actie komen voordat het allemaal misloopt door de bemoeizuchtige volwassenen. Zal het Max en Lotte en hun nieuwe stinkende vriendjes lukken om de vuilnisbelt te redden van aannemer meneer Hamer? En wat is dat voor een vreemde machine die professor Schuimkop heeft gemaakt?

De film is heel erg leuk voor jong en oud en duurt ongeveer 90 minuten. Het is een spannende film die geschikt is voor alle leeftijden. De film is in veel bioscopen te zien in Nederland.

de drekkies, win bioscoop kaartjes, bioscoop winactie, nieuwste familiefilm, nieuwste bioscoopfilm, bioscoopfilm maart april 2022

Win bioscoop kaartjes (2×4) *gesloten*

Doe je ook mee met de winactie? Maak 2x kans op 4 vrijkaarten voor deze leuke film! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de twee winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

de drekkies, drekkies bioscoop film, kinderfilm, win bioscoop kaartjes, bioscoop winactie, nieuwste familiefilm, nieuwste bioscoopfilm, bioscoopfilm maart april 2022

hopper, hopper bioscoopfilm, Hopper en de hamster der duisternis, leuke kinderfilm, leuke bioscoopfilm voor kinderen, familiefilm

Hopper en de Hamster der Duisternis

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Trailer

Winactie *gesloten*

Jouw kids willen vast ook naar deze film. Bekijk samen bovenstaande trailer en vul onderstaand formulier in. Wie is jullie favoriete personage uit de film? Doe mee en maak kans op een van deze toffe prijzen bij Boyslabel en bij Girlslabel. Je mag bij allebei meedoen om meer kans te maken. We verloten in totaal 1x camera en 1x dopper drinkfles. De namen van de 2 winnaars staan 16 februari ’s avonds hier op Boyslabel  & Girlslabel. Good Luck!

HOPPER CAMERA
HOPPER DOPPER DRINKFLES

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

hopper de film, hopper en de hamster der duisternis, bioscoopfilm, hopper film winactie, bioscoopfilm winactie, familiefilm februari 2022
hopper de film, hopper en de hamster der duisternis, bioscoopfilm, hopper film winactie, bioscoopfilm winactie, familiefilm februari 2022

Bioscoop hit Sing 2

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

sing 2, win bioscoopkaartjes, sing 2  winactie

Corona update

Gezien de ontwikkelingen rondom Corona en strengere maatregelen is de situatie bij de bioscopen onzeker geworden. Hierdoor is de release van Sing 2 van 8 december verplaatst naar 9 februari 2022.

Winactie 2x kans *GESLOTEN*

Was jij na het zien van Sing ook in de ban van al die liedjes en het mooie verhaal? Sing 2 is belooft nog leuker te zijn! Benieuwd? Doe mee met onze winactie en maak 2x kans op  2 vrijkaarten en een goodiepakket bestaande uit een glitterboekje, hoofdband, puzzel en shopper tas. 

Vul onderstaand formulier in en laat weten wie jouw favoriete karakter is uit deze film. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel  & Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Sing 2, Sing2, bioscoopfilm, bioscoopkaartjes winnen, bioscoop winactie, Sing2 winactie

Spider-Man: No Way Home

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

spiderman no way home

Chloë Grace Moretz as the voice of Wednesday Addams in THE ADDAMS FAMILY 2, directed by Greg Tiernan and Conrad Vernon, a Metro Goldwyn Mayer Pictures film. Credit: Metro Goldwyn Mayer Pictures © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

The Adams Family op avontuur

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

WINACTIE 2x kans

Zijn jullie ook fan van The Adams Family en heb je de voorgaande films ook gezien? Of ben je juist heel nieuwsgierig naar deze ‘gekke’ family? Doe mee met onze winactie. Je maakt 2x kans op een goodie pakket inclusief 2 vrijkaarten. Vul onderstaand formulier in en laat weten wie jouw favoriete karakter is uit deze film. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel  & Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.


De Grote Sinterklaasfilm

De gloednieuwe Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscopen.

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje

Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen of niet? Met een flinke dosis humor wordt alles uit de kast getrokken om het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een spannend avontuur voor jong en oud!

Over de film

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021
De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

Winactie (2×2 bioscoopkaartjes)

Wil jij ook graag naar deze De Grote Sinterklaasfilm? Doe dan mee met onze winactie en maak 2x kans op 2 vrijkaartjes. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 2 bioscoopkaartjes wilt winnen voor deze bioscoopfilm. De namen van de 2  gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel & Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm: trammelant in spanje, De Grote Sinterklaasfilm, sinterklaasfilm 2021

berend botje, familiefilm, bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release september 2021, kinderfilm

Berend Botje

Vanaf 29 september is in de Nederlandse bioscopen de nieuwe bioscoopfilm: Berend Botje te zien. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda als opa Botje, Klaas van Kruistum als vader Botje en de jongste Botje: de 11-jarige Doris Zuijderland die met deze rol haar speelfilmdebuut maakt. De drie generaties tellende schippersfamilie laten het bekende kinderliedje tot leven komen in de nieuwe Nederlandse familiefilm.

Dit is de eerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

berend botje, familiefilm, bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release september 2021, kinderfilm

The boss Baby: Family Business, nieuwe kinderfilm, nieuwe animatiefilm, bioscoop film release 2021, nieuwe bioscoopfilms 2021, win bioscoopkaartjes, winactie The boss baby

The Boss Baby: Family Business

Op 21 juli 2021 komt het vervolg op de succesvolle familiefilm ‘The Boss Baby’ van DreamWorks Animation uit in de bioscoop, namelijk The Boss Baby: Family Business.

Hier zijn de Templeton broers Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. De Nederlandse versie wordt o.a. ingesproken door Buddy Vedder en Guido Weijers.

Win bioscoopkaartjes

Hebben jullie The Boss Baby ook gezien? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 2 bioscoopkaartjes wilt winnen voor The Boss Baby Family Business. De naam van de gelukkige winnaar staat 19 juli hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen.

The boss Baby: Family Business, nieuwe kinderfilm, nieuwe animatiefilm, bioscoop film release 2021, nieuwe bioscoopfilms 2021, win bioscoopkaartjes, winactie The boss baby

De Flummels

Vanaf 7 juli is de nieuwe animatiefilm DE FLUMMELS te zien in de bioscoop.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden? 

Kijkwijzer: 6 jaar en ouder 

De Flummels WINACTIE *gesloten*

Deze film mag je niet missen! Doe mee met onze winactie en maak kans op een super leuk De Flummels prijzenpakket. 

In het prijzenpakket zit een;

  • De Flummels rugtas
  • De Flummels t-shirts
  • Puzzel

De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Tim Makkinga, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgevens. Dan zorgen wij dat jij het De Flummels prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgt.

de flummels, flummels bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release, nieuwe kinderfilm, nieuwe bioscoopfilm kind, donuts , indepent films

winactie, de croods 2, win bioscoopkaartjes, nieuwste bioscoopfilm, de croods 2 film

De Croods 2: Een nieuw begin

Op 30 juni aanstaande zal de vrolijke familiefilm De Croods 2: Een nieuw begin gaan draaien in de bioscoop. Ga weer mee op een knotsgek avontuur met de prehistorische familie.

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods.

Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

de croods 2, bioscoop winactie

winactie, pieter konijn op de vlucht, win bioscoopkaartjes, nieuwste bioscoopfilm, pieter konijn film

Nu in de bioscoop: Pieter Konijn op de vlucht

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

pieter konijn op de vlucht, nieuwe bioscoopfilm, pieter konijn op de vlucht winactie

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm + WINACTIE

In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

DOE HIER MEE MET DEZE WINACTIE

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen, buurman en buurman bioscoop film

Win ook bioscoopkaarten voor De Piraten van Hiernaast >>

Doe mee met al onze winacties op Boyslabel >>

Win bioscoopkaartjes voor de nieuwe bioscoopfilm:

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, win bioscoopkaarten

Everest: De Jonge Yeti * GESLOTEN *

Met Everest: De Jonge Yet! nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Everest: De Jonge Yeti – 9 oktober in de bioscoop – genre: animatie  Bekijk de trailer hier:

WIN bioscoopkaartjes en een prijzenpakket (3x kans)

Everest: De Jonge Yeti willen jij en je kids vast ook zien!? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze bioscoopkaartjes en prijzenpakket wilt winnen;

  • 2 vrijkaartjes
  • etui
  • een potlood
  • een stickervel

De namen van de winnaars staan 9 oktober hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun bioscoopkaartjes en prijzen al ontvangen. Winactie afgelopen.

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, winactie

Bekijk hier meer winacties >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Kinderen Ontwerpen Speelgoed, speelgoed van het jaar

Unieke ontwerpwedstrijd: Kinderen Ontwerpen Speelgoed

Speelgoed van het Jaar, al bijna 50 jaar een begrip, kondigt een gloednieuwe wedstrijd aan: Kinderen Ontwerpen Speelgoed. Met deze...
nike air max motif, kids sneakers, jongens sneakers

Magic is in the Air by NIKE

Sneakers worden gedragen omdat ze zo lekker zitten. Maar ook hier zit verschil in. Bij onze jongens is onder de...
lente outfits voor jongens, jongenskleding voorjaar zomer 2022

Nieuwe voorjaarscollecties 2022 – lente outfits voor boys

Het is is lente! Tijd voor iets nieuws, tijd voor toffe lente outfits voor jongens en even een frisse wind...