boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms winactie, BIGFOOT, win bioscoopkaartjes, winactie BIGFOOT film

Published on oktober 5th, 2020 | by de redactie

0

WIN vrijkaarten voor de nieuwste bioscoopfilm: BIGFOOT FAMILY

Samen naar de bioscoop. Het blijft voor ons een van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Binnenkort gaan we weer en mogen we weer, natuurlijk wel met gepaste afstand en met een reservering. Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Doe mee met onze winactie en WIN bioscoopkaartjes voor deze leuke familiefilm.

Nieuwe bioscoopfilm: BIGFOOT FAMILY (hét vervolg op Bigfoot Junior)

BIGFOOT, win bioscoopkaartjes, winactie BIGFOOT family film

Op 7 oktober gaat de nieuwe bioscoopfilm BIGFOOT FAMILY in release. Waarschijnlijk heb je Bigfoot Junior ook gezien en BIGFOOT FAMILY is het vervolg op deze film.

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Met de Nederlandse stemmen van: Buddy Vedder, Kim-Lian van der Meij, Dennis Weening en Freek Vonk

Bekijk hier de trailer:

WINACTIE

Wil jij graag met je kids naar deze familiefilm? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij naar deze bioscoopfilm BIGFOOT FAMILY wilt.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin 2 vrijkaartjes voor de film BIGFOOT FAMILY en een rugtas en een drinkfles. De gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar heeft zijn prijs inmiddels ontvangen.

Magische jeugdfilm Engel 

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

WINACTIE *gesloten*

Wil jij graag met je kids naar deze magische familie film Engel? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij naar deze bioscoopfilm Engel wilt.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin 2 vrijkaartjes voor de film Engel en 2 tickets voor Raceplanet.

De 2 winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

engel bioscoop film, bioscoopkaartjes winnen

Je kunt op Girlslabel ook meedoen met de bioscoopkaartjes winactie >> 

‘S WERELDS BEKENDSTE HOND IS TERUG! LASSIE

Lassie is een remake van de originele film uit 1943, gebaseerd op het boek van Eric Knight en is vanaf nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Ga gezellig samen op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

Bekijk hier de trailer:

Maak kans op 3×4 bioscoopkaartjes *GESLOTEN*

Ben jij ook een echte dierenliefhebber, gek op avontuur en lijkt jou deze film ook geweldig? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 4 vrijkaartjes wilt winnen voor de bioscoopfilm LASSIE. De namen van de 3 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel & Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen

big trip film Big Trip 3D

Ga mee op een wild avontuur! Een onhandige ooievaar bezorgt de schattige baby Panda op het verkeerde adres. Beer, Eland, Tijger en Konijn vangen baby Panda op en beginnen aan een spannende tocht vol hilarische momenten! Zou het hen lukken om baby Panda veilig thuis te brengen? Big Trip 3D is één vrolijke beestenboel voor jong en oud!

Bekijk de trailer hier:

WIN bioscoopkaartjes en een prijzenpakket (2x kans) *GESLOTEN*

Big Trip 3D willen jij en je kids vast ook zien! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze 2×4 vrijkaarten wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijs al ontvangen. Winactie afgelopen.

Win ook bioscoopkaarten voor De Piraten van Hiernaast >>

Win bioscoopkaartjes, big trip

Bioscoopfilm Dolittle * GESLOTEN *

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling (Harry Collett, Dunkirk) en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla (Rami Malek, Bohemian Rhapsody), een enthousiaste maar onnozele eend (Octavia Spencer, Hidden Figures), een cynische struisvogel (Kumail Nanjiani, The Big Sick) die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer (John Cena, Bumblebee), en een eigenwijze papegaai (Emma Thompson, Last Christmas).

Bekijk de trailer van deze avonturenfilm met Robert Downey Jr. als Dr. Dolittle:

WIN vrijkaarten voor de première van Dolittle (2x kans)

Wil jij ook graag naar deze leuke film met de kids? Doe mee met onze winactie want jij kan 4 exclusieve tickets winnen voor de officiële Nederlandse première van Universal Pictures in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast. LET OP: dit is dus op 12 januari as:

Wat: Nederlandse première Dolittle
Wanneer: zondag 12 januari
Waar: Pathé Arena Amsterdam
Ontvangst: 9.45 uur
Start film: 10.15 uur
Kijkwijzer: 6 jaar en ouder (geweld, eng)
Dresscode: beestachtig leuk

We gaan 2 winnaars blij maken! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan woensdagavond 8 januari hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn inmiddels al naar de premiere van Dolittle geweest.

The Addams family * GESLOTEN *

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer.

The Addams Family gaat over een rijke familie die deels uit monsters bestaat en alles wat macaber is geweldig vindt. De familie heeft er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. In de jaren ’30 van de vorige eeuw maakten vader Gomez, moeder Morticia, de kinderen Pugsley en Wednesday en butler Lurch hun debuut als strip in het tijdschrift The New Yorker. Later werden er meerdere films, series en musicals over de familie geproduceerd.

Winactie (2x kans)

Ben jij ook grote fan van The Addams family? Helaas hebben wij dit keer geen bioscoopkaartjes die je kunt winnen, maar wel een giga gaaf prijzenpakket, met daarin:

  • een spinnenrugzak
  • een sleutelhanger
  • glow-in-the-dark stickers
  • een tentakel pen
  • een schrijfset
  • een canvas tas

Wil jij dit prijzen pakket wel winnen? Vul onderstaand formulier in en laat weten welk personage je uit deze film het allerleukst vindt. De namen van de twee winnaars staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijzen al ontvangen. Winactie afgelopen.

the Addams Family

Doe mee met al onze winacties op Boyslabel >>

Win bioscoopkaartjes voor de nieuwe bioscoopfilm:

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, win bioscoopkaarten

Everest: De Jonge Yeti * GESLOTEN *

Met Everest: De Jonge Yet! nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Everest: De Jonge Yeti – 9 oktober in de bioscoop – genre: animatie  Bekijk de trailer hier:

WIN bioscoopkaartjes en een prijzenpakket (3x kans)

Everest: De Jonge Yeti willen jij en je kids vast ook zien!? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze vrijkaarten en prijzenpakket wilt winnen;

  • 2 vrijkaartjes
  • etui
  • een potlood
  • een stickervel

De namen van de winnaars staan 9 oktober hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun prijzen al ontvangen. Winactie afgelopen.

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, winactie

Angry Birds 2 * GESLOTEN *

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in Angry Birds 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red (Eddy Zoëy), Chuck (Enzo Knol), Bomb en Mighty Eagle (Frank Lammers) om Chucks zus Silver (Do) in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard (Ruben Nicolai), zijn assistente Courtney (Pip Pellens), en zijn techneut Garry (André Dongelmans). De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscopen

Bekijk de trailer:

Do brengt song uit voor Angry Birds 2

Wij hebben nieuws, want zangeres Do brengt op 14 augustus a.s. een nieuwe single uit, getiteld ‘Gewoon speciaal’. Het nummer is gemaakt voor de nieuwe animatiefilm ANGRY BIRDS 2.

Angry Birds 2, bioscoopkaartjes winnen, win bioscoopkaartjes

Bekijk hier meer winacties >>

Spider-Man: Far From Home * GESLOTEN *

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

WIN bioscoopkaartjes (kans op 2×2 vrijkaartjes)

Deze winactie is afgelopen

We hebben nog een bioscoopfilm winactie: The Lion King >>

Je kunt ook bioscoopkaartjes winnen op Girlslabel >>

Winactie kinderschoenen >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑