boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms The boss Baby: Family Business, nieuwe kinderfilm, nieuwe animatiefilm, bioscoop film release 2021, nieuwe bioscoopfilms 2021, win bioscoopkaartjes, winactie The boss baby

Published on juli 7th, 2021 | by de redactie

0

We mogen weer naar de bioscoop: de nieuwste bioscoopfilms + WINACTIES

We mogen weer samen naar de bioscoop, wat een feest en wat hebben we het gemist! Het blijft voor ons een van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Er draaien weer leuke films in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten! Doe mee met onze winactie en WIN bioscoopkaartjes of andere leuke prijzen voor super leuke familiefilms.

The boss Baby: Family Business, nieuwe kinderfilm, nieuwe animatiefilm, bioscoop film release 2021, nieuwe bioscoopfilms 2021, win bioscoopkaartjes, winactie The boss baby

The Boss Baby: Family Business release 21 juli

Op 21 juli 2021 komt het vervolg op de succesvolle familiefilm ‘The Boss Baby’ van DreamWorks Animation uit in de bioscoop, namelijk The Boss Baby: Family Business.

Hier zijn de Templeton broers Tim en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted, volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen… en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. De Nederlandse versie wordt o.a. ingesproken door Buddy Vedder en Guido Weijers.

Win bioscoopkaartjes

Hebben jullie The Boss Baby ook gezien? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij 2 bioscoopkaartjes wilt winnen voor The Boss Baby Family Business. De naam van de gelukkige winnaar staat 19 juli hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Marjolein van den Berg, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jij zsm de 2 vrijkaartjes thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

The boss Baby: Family Business, nieuwe kinderfilm, nieuwe animatiefilm, bioscoop film release 2021, nieuwe bioscoopfilms 2021, win bioscoopkaartjes, winactie The boss baby

De Flummels vanaf 7 juli in de bioscoop

Vanaf 7 juli is de nieuwe animatiefilm DE FLUMMELS te zien in de bioscoop.

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden? 

Kijkwijzer: 6 jaar en ouder 

De Flummels WINACTIE *gesloten*

Deze film mag je niet missen! Doe mee met onze winactie en maak kans op een super leuk De Flummels prijzenpakket. 

In het prijzenpakket zit een;

 • De Flummels rugtas
 • De Flummels t-shirts
 • Puzzel

De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Tim Makkinga, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgevens. Dan zorgen wij dat jij het De Flummels prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgt.

de flummels, flummels bioscoopfilm, nieuwe bioscoop release, nieuwe kinderfilm, nieuwe bioscoopfilm kind, donuts , indepent films

winactie, de croods 2, win bioscoopkaartjes, nieuwste bioscoopfilm, de croods 2 film

De Croods 2: Een nieuw begin

Op 30 juni aanstaande zal de vrolijke familiefilm De Croods 2: Een nieuw begin gaan draaien in de bioscoop. Ga weer mee op een knotsgek avontuur met de prehistorische familie.

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet.

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods.

Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

de croods 2 winactie

WINACTIE (2x kans)*gesloten*

Ga weer mee op een knotsgek avontuur met de prehistorische familie. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij het prijzen pakket wilt winnen van De Croods 2: Een nieuw begin.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin een

 • Waterfles
 • Stickersheet
 • Rock painting kit
 • Schrijfset

De 2 gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: @elinemeeder en Elle Jacobs van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat julliehet Croods 2 prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgen. Veel plezier ermee!

de croods 2, bioscoop winactie

winactie, pieter konijn op de vlucht, win bioscoopkaartjes, nieuwste bioscoopfilm, pieter konijn film

Nu in de bioscoop: Pieter Konijn op de vlucht

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

WINACTIE 3x kans *gesloten*

Zijn jij en de kids ook gek van Pieter Konijn? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij het prijzen pakket wilt winnen van Pieter Konijn op de vlucht.

Je maakt kans op een prijzenpakket met daarin een worteletui, potloden en plaktatoos. De 3 gelukkige winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Loes Bisselink, Sanne Elzinga en Ellie Wijnalda. Van harte gefeliciteerd. Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met de adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij het Pieter Konijn prijzenpakket zsm thuisgestuurd krijgt. 

pieter konijn op de vlucht, nieuwe bioscoopfilm, pieter konijn op de vlucht winactie

A je to! De leukste buurmannen van de wereld zijn terug in hun allerlaatste bioscoopfilm + WINACTIE

In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

DOE HIER MEE MET DEZE WINACTIE

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen, buurman en buurman bioscoop film

Win ook bioscoopkaarten voor De Piraten van Hiernaast >>

Doe mee met al onze winacties op Boyslabel >>

Win bioscoopkaartjes voor de nieuwe bioscoopfilm:

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, win bioscoopkaarten

Everest: De Jonge Yeti * GESLOTEN *

Met Everest: De Jonge Yet! nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya. Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Everest: De Jonge Yeti – 9 oktober in de bioscoop – genre: animatie  Bekijk de trailer hier:

WIN bioscoopkaartjes en een prijzenpakket (3x kans)

Everest: De Jonge Yeti willen jij en je kids vast ook zien!? Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze bioscoopkaartjes en prijzenpakket wilt winnen;

 • 2 vrijkaartjes
 • etui
 • een potlood
 • een stickervel

De namen van de winnaars staan 9 oktober hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars hebben hun bioscoopkaartjes en prijzen al ontvangen. Winactie afgelopen.

everest de young yeti, win bioscoopkaartjes, bioscoop winactie, winactie

Bekijk hier meer winacties >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑