Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

16 juni 2022

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen. Deze game is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM. En weet je wat zo leuk is? Wij hebben een leuke winactie voor jullie geregeld. Want jij kunt deze Zorro game winnen!

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

De legendarische Zorro

In Zorro The Chronicles, the game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines. Deze vermakelijke en actierijke game is gemaakt voor een breed publiek, net als het heldhaftige personage Zorro, dat al bijna een eeuw en over de hele wereld geliefd is bij jong en oud.

Zorro – The Chronicles, the game

Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de tekenfilmserie Zorro The Chronicles. Geniet van leuke en voldoening schenkende gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor! Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen!

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Winactie 3x kans

Wil jij ook een keer Zorro zijn en overal je eigen handtekening op zetten met de punt van je zwaard? Dat kan in deze super leuke game. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen. Je maakt kans op één van de drie Playstation games (laat even weten of het een game voor de Playstation 4 of Playstation 5 mag worden). De namen van de 3 winnaars staan binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck! 

 

Winnaar

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN *** de gelukkige winnaars zijn: Annelies de waal – Marit Veenhof – Joyce van Meeuwen, Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar Marketing@label4kids-pr.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm dit leuke pakket thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfilm

Bioscoopuitje; Kung Fu leeuw + winactie

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje....
bioscoopfilms

De nieuwste bioscoopfilms

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...