boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Blogs Zwembad in de tuin

Published on juni 2nd, 2017 | by Sylvia

0

Quality time hoeft niet zo moeilijk te zijn

Pinksterweekend, een extra vrije dag, een mooi lang weekend. Het lag echt in de planning. Even een paar dagen weg met elkaar. Voorgaande jaren is het gelukt, maar nu even niet. Het is druk, de selectie is nog niet klaar en als klap op de vuurpijl wordt het prachtig warm, zonnig weer. Heerlijk natuurlijk maar het betekent hier dat de bloemetjes extra water nodig hebben. 9 hectare bollen smachten om een beetje water. Gelukkig hoeft het niet met een gietertje! Maar tijd kost het wel dus weggaan zit er niet in. Balen… Maar we hebben een andere oplossing gevonden: een zwembad in de tuin!

Zwembad in de tuin

Maar met het prachtige weer in het vooruitzicht gaan we niet bij de pakken neer zitten. Dus duik ik toch achter de computer, niet voor een leuke hotelletje maar voor een zwembad in de tuin. En de mannen nemen geen genoegen meer met pootje baden in een klein kinder opblaasbadje (“nee mam, nu willen een echt zwembad”). Lang leve de internet winkels, om half zes ’s avonds besteld en de volgende ochtend al op het erf!

Liters en liters water

Passen en meten, opzetten en vullen. Vullen, vullen en nog eens vullen, ik zal maar niet zeggen hoeveel water erin gaat, en bedenk bij elke liter dat dit bad heel de zomer blijft staan en niet zoals bij kleine badjes elke dag opnieuw gevuld wordt. Puntje bij paaltje verbruiken we waarschijnlijk evenveel water.

Uitproberen dat zwembad

En dan moet het zwembad natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden, door het mooie weer gaat de watertemperatuur redelijk snel omhoog. Althans dat vindt Timo en hij plonst het bad in. Wat een bikkel. Enigszins rillend en met beginnende blauwe lippen zegt hij stoer: “Koud? Nee joh” en duikt weer onder water. Sebas is iets voorzichtiger en houdt het vandaag nog even bij pootje baden vanaf het trapje!

Het was fijn geweest als ze er ook oordoppen bij geleverd hadden. Kanonnen, wat een kabaal kunnen jongens in een zwembad maken! Maar goed, ze hebben de grootste lol en als ze even aan het opwarmen zijn zegt Timo: “Mam, het is net vakantie, maar dan thuis.” En dat ben ik roerend met hem eens.

Tussen al het beregenen van de bloembollen door hebben we gewoon vakantie, met alle luxe van thuis! 100% quality time… het zit hem in de kleine dingen, als we de omtrek van het zwembad even niet mee rekenen. En dat weekendje weg, dat komt vast wel goed!

We hebben een fijne selectie gemaakt van sportief en stoer buitenspeelgoed voor jongens en onze favoriete items voor gegarandeerd waterpret.

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑