Even voorstellen – Anne (multitasking mom)

15 februari 2023

Een blogging en pinning multitasking mom, dat ben ik, Anne Zondag. Ik woon in het midden van het land met man en drie kinderen. Emily is onze tiener. Kinderkleding is het leukste wat er is, en ik stel nog steeds graag outfits voor haar samen. We maken en mooie mix tussen de bekende kinderen kledingmerken en de highstreet. Wij hebben ook 2 jongens, Max en Beau. Totaal verschillend van karakter en kledingstijl. Zelf hou ik er ook van om er leuk uit te zien, en deel graag leuke outfits, want ook al ben je moeder, voor jezelf zorgen hoort er ook bij!

Coeliakie, een lastige opgave!

Buiten (kinder)fashion hou ik ook van bakken. Veelal bak ik glutenvrij ivm coeliakie wat Emily heeft. . Bij coeliakie mag je geen gluten. Gluten is een eiwit dat zit in tarwe, spelt,rogge, kamut en oa gerst. En dat wordt in talloze producten gebruikt zoals brood, muesli of koekjes! Helaas kan je niet stiekem een keer afwijken, je mag het nooit binnenkrijgen! Een soms lastige opgave!

Ik gooi regelmatig het een en ander om in huis

Een andere passie is interieur, ik ben graag bezig met mooie moodboards maken en gooi regelmatig het een en ander om in huis. Ik maak graag dingen en dat kan van alles zijn. De ene keer maak iets op de naaimachine, dan een schilderij of ik maak sieraden.

Steeds nieuwe dingen ontdekken

Het is fijn dat mijn handen kunnen maken wat mijn ogen zien. Een nieuwe leuke hobby is het zelf kweken van bloemen in de tuin. Misschien geef ik jullie nog wel eens tips voor een eigen pluktuin! Onze kinderen krijgen antroposofisch onderwijs op de vrije school. Een totale nieuwe wereld was het voor ons waarbij wij nog steeds nieuwe dingen ontdekken.

Nog een paar funfacts over mij:

  1. Ik hou niet van de lucht van geklutste gebakken eieren.
  2. Koffie is mijn beste vriend.
  3. Ik krijg kortsluiting als ik moet rijden in een automaat.
  4. sowieso moet de muziek zachter als ik ga inparkeren.
  5. Elke sport heb ik wel geprobeerd maar shopping is my cardio!
  6. Roze, waar zou je zijn zonder een kloddertje roze in je leven?

Meer van Anne zien….

Zoals jullie lezen meer dan genoeg onderwerpen om over te bloggen, je kan met mij letterlijk alle kanten op. Je kan mij volgen op Instagram >>> Annezozo , of natuurlijk op pinterest  voor heel veel inspiratie op het gebied van mode, koken en diy! Als je mij volgt zie je het direct als er weer een leuke nieuw blog online staat!

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABELBOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

gitaar spelen

NIEUW! Label4kids

Al jaren komen hier duizenden bezoekers per maand om op de hoogte te blijven voor de nieuwste boysfashion, trendy speelgoed,...
brief voor morris

Lieve Morris,

Weer een jaar voorbij, dus weer een brief aan jou lieve Morris. Inmiddels de vierde alweer, ik vind het bizar...
zomerpret

Zomerpret aan zee – Talloze voordelen voor de ontwikkeling

Tijdens onze vakantie zijn we veel op het strand geweest. Wat een zaligheid! Met zonovergoten dagen, het geluid van de...