Lieve Morris,

1 oktober 2023

Weer een jaar voorbij, dus weer een brief aan jou lieve Morris. Inmiddels de vierde alweer, ik vind het bizar hoe snel de tijd gaat.

Van mijn kleine baby naar een kleuter

Vandaag ben je vier jaar geworden en is mijn kleine baby een kleuter. Hoe intens we van je genieten, zo lastig blijf ik het ook vinden hoe snel de tijd gaat. Tot ergernis van papa ( en soms ook van jou ) maak ik miljoenen foto`s om maar niks te vergeten en elke gebeurtenis tot in details vast te leggen. De stapel fotoboeken in de kast wordt alsmaar groter.

Naar de basisschool

Voor de zomervakantie heb je even gewend op de basisschool. Prachtig vond je het om met al je grote vrienden en vriendinnen uit de buurt op school te zijn. Je liep er rond alsof je er al jaren zit. Wat een verschil met de peuterspeelzaal, waar je toch regelmatig met tranen naar toe ging. Het blijkt wel dat je echt klaar bent voor deze stap.

Lees hier de brief voor Morris zijn eerste verjaardag

Lees hier de brief voor Morris zijn tweede verjaardag

Bijna één meter groot

Deze zomervakantie heb je enorme sprongen gemaakt, zowel fysiek als mentaal. Je bent nog steeds klein van stuk, je groei wordt goed in de gaten gehouden in het ziekenhuis maar je lijkt een stuk langer te zijn geworden in de afgelopen maanden. Je tikt bijna de 100 cm aan! Mentaal ben je inmiddels ook echt een kleuter. Je bent een stuk zelfverzekerder en durft meer. Het is voor ons fijn om te zien dat je zo goed in je vel zit.

Morris trekt de wereld rond

Jouw vierde levensjaar bestond uit vele reizen en je geniet volop van het ontdekken van de wereld. We zijn met oma naar Curaçao geweest, maakten een reis door het Verenigd Koninkrijk, bezochten Lesbos en als toetje hebben we deze zomer een maand door Florida getoerd met daarachteraan een cruise door de Cariben.

Het slapen gaat inmiddels beter, al zijn er periodes dat je het liefst bij ons in bed kruipt. Stiekem genieten we hier soms nog van.

Super stoer Morris word grote broer!

Aankomend jaar wordt voor ons allemaal extra speciaal. Jij wordt namelijk grote broer. Ik weet nu al dat je deze rol glansrijk zult vervullen.

Mijn allerbeste vriend, blijf wie je bent, papa en mama zijn enorm trots op je. We houden van je tot de maan en weer terug. Of zoals jij het zegt, tot de cruiseboot en weer terug.

Papa en mama

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerpret

Zomerpret aan zee – Talloze voordelen voor de ontwikkeling

Tijdens onze vakantie zijn we veel op het strand geweest. Wat een zaligheid! Met zonovergoten dagen, het geluid van de...
blogger momblogger mamablogger lifestyleblogger blog

Even voorstellen – Anne (multitasking mom)

Een blogging en pinning multitasking mom, dat ben ik, Anne Zondag. Ik woon in het midden van het land met...
blogger mamablogger, blog fashionblog boysblog

Even voorstellen – Daisy ( fashionlover)

Hoi ik ben Daisy en mama van drie kinderen, of eigenlijk 4 zoals mijn man Dave zichzelf vaak benoemt 😉...