Even voorstellen – Daisy ( fashionlover)

7 februari 2023

Hoi ik ben Daisy en mama van drie kinderen, of eigenlijk 4 zoals mijn man Dave zichzelf vaak benoemt 😉 Onze oudste dochter Jamilya is een echte tiener, de middelste dochter Cailyn een echte tweener en onze jongste zoon Damon is de benjamin die zich nog goed laat verwennen door de rest. Naast de kids hebben we ook nog de 2 jarige Golden Retriever Ivy en ze is de liefste knuffelaar die er bestaat.

Mijn passies

Ik ben 24 uur werkzaam als IT Technologist waarbij ik iedere dag in aanraking kom met Data en Informatie wat ook terug te leiden is naar mijn privéleven. Ik hou van alles wat met data, informatie en technologie te maken heeft, zo ook social media en bloggen. Combineer dat met mijn andere passie fashion en de nieuwste trend en zo ben ik samen een paar jaar geleden met mijn kids twee instagram accounts begonnen om te ‘influencen’. Om hier de laatste fashion en trends te laten zien om zo andere te informeren wat er allemaal te krijgen is. Vooral nieuwe merken wekken mijn interesse en geef hun graag een platform om zich te laten zien.

Kidsfluencers…

Jamilya heeft haar eigen account, jamilya.2009.official waarop we veel (nieuwe) merken voor tieners of jonge volwassenen laten zien. Omdat het voor tieners vaak moeilijk is om leuke unieke kleding te vinden.

Cailyn en Damon hebben een gezamenlijk account, cailyn_and_damon waarop ze ook de laatste fashion laten zien, maar Cailyn vindt het ook leuk om te bakken en koken en Damon om te gamen, dus ook hier zie je vaak dingen van voorbij komen op hun insta.

Momblogger

Het enige dat ik niet kwijt kan op hun insta, is mijn (onze) bevindingen met betrekking tot de fashion of producten, dus vandaar dat ik dit graag in een blog zet. Dus vanaf nu lezen jullie ook mijn blogs hier op girls- of boyslabel en hoop ik dat jullie dat met veel plezier doen.

Lees hier alle blogs van >>> DAISY

Meet the MOMBLOGGERS van GIRLSLABEL, BOYSLABEL en BABYLABEL

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

brief voor morris

Lieve Morris,

Weer een jaar voorbij, dus weer een brief aan jou lieve Morris. Inmiddels de vierde alweer, ik vind het bizar...
zomerpret

Zomerpret aan zee – Talloze voordelen voor de ontwikkeling

Tijdens onze vakantie zijn we veel op het strand geweest. Wat een zaligheid! Met zonovergoten dagen, het geluid van de...
blogger momblogger mamablogger lifestyleblogger blog

Even voorstellen – Anne (multitasking mom)

Een blogging en pinning multitasking mom, dat ben ik, Anne Zondag. Ik woon in het midden van het land met...