Dutch Summer Design voor Chiel

23 mei 2017

De zomer is nu echt begonnen! De korte broeken en shirtjes kunnen weer aan. Chiel vindt het belangrijk dat zijn kleding stoer is en keurde dit setje van MortenZ meteen goed! Het setje, bestaande uit een zwart poloshirt en een grijswitte short met grafische print, heeft een mooie pasvorm. Het stofje voelt lekker soepel en kreukt niet. Daar houden we van!

MortenZ

Op het poloshirt en de short prijken in oranje letters ‘Dutch Design’. Het echte boyslabel MortenZ is van Nederlandse bodem en kenmerkt zich door dit soort subtiele details. De grijswitte short heeft een groene wit gestreepte elastieken band aan de bovenkant. In de binnen voering van de zakken komt dit groen weer terug. Een zwarte streep aan de weerszijden van de short geeft het geheel een sportieve uitstraling. Het zijn dit soort details die zulke setjes onderscheiden van de massa.

Geeft je vleugels

Dat het poloshirt zwart is, bewijst dat het cool is, volgens onze bijna-zesjarige. Ook vindt hij, net als zijn vriendjes, een joggingbroek (lang of kort) gewoon heel erg fijn. Helemaal logisch als je de hele dag in beweging bent! “Op de achterkant kun je zien dat het voor superhelden is’’, aldus Chiel. In “goud’’ (lees: geel) is het logo van MortenZ gedrukt. In een cirkel met vleugels staat de letter M. Het is duidelijk: dit stoere zomersetje geeft hem nu al vleugels!

Het lekkere Hollandse MortenZ zomersetje shop je bij:

Amazingkids.nl

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

vinrose jongens kleding

De herfst in met Vinrose

De ene dag is het nog volop zomer en de andere dag krijg je al een compleet herfstgevoel. Die overgang...
louder kidswear jongens

Tijd voor de zomercollectie van… LOUDER! + winactie

Het is wel nog steeds afwisselend weer maar af en toe laat het zonnetje zich al zien. En het is...
kleding 12 jarige, kleding 12 jarige jongen, kleding jongen 12 jaar, tienerkleding, boyslabel, retour jeans

Cool boys look voor Boris

Boris is 12 jaar en zit in de eerste van de middelbare school. Hij is een echte tiener en wanneer...